Seversin dizisine yeni bir isim daha katıldı

Seversin dizisine yeni bir isim daha katıldı
İlk adı Bir Yaz Dizisi olan Seversin dizisinin oyuncu kadrosu netleşiyor. Burak Yörük ve İlayda Alişan'ın başrolde olduğu Seversin dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı.

Yaz dizilerinin hazırlıkları devam ediyor. Birçok yeni yapım seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Kanal D'de yayınlanacak yeni yaz dizisi Seversin ekibi de çekim için son hazırlıklarını yapıyor. Bir Yaz Dizisi adıyla bilinen yeni projenin adı değiştirilmiş ve Seversin olmuştu. Burak Yörük ve İlayda Alişan'ın başrolleri paylaştığı Seversin oyuncu kadrosuna yakışıklı bir oyuncu daha katıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Yiğit Dikmen Seversin kadrosuna dahil olan oyunculardan biri oldu.

Seversin dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Kanal D İç Yapımlar biriminin yeniden faaliyete geçmesiyle ilk proje için harekete geçildi. Seversin projesi Kanal D İç Yapım olarak yaza damga vurmaya geliyor. Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Burak Yörük, İlayda Alişan, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Nergis Kumbasar, Aylin Kankonde, Ozan Dağgez gibi birçok başarılı isim Seversin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Seversin dizisinin kadrosuna son olarak Yiğit Dikmen de katıldı. Yiğit Dikmen, Seversin dizisinde Selçuk karakterini canlandıracak. Oyuncu seçimleri devam eden dizinin kadrosu da netleşiyor. Öte yandan Kanal D'nin yeni yaz dizisi Seversin için geri sayım başlıyor.

Seversin dizisinin konusu nedir?

Yeni yaz dizisi Seversin ekibinin Nisan ayı sonunda sete çıkması planlanıyor. İlker Arslan ve Barış Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı Seversin dizisinin konusu da merak ediliyor. Seversin dizisinde, genç bir oyuncu olan Burak Yörük'le oyunculuğa hevesli genç bir kız olan İlayda Alişan'ın eğlenceli aşk hikayesi ekrana taşınacak. Seversin dizisinden ilk tanıtım görüntüleri yayınlandı. Bu kısa videoda İlayda Alişan ile Burak Yörük'ün uyumu sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Merakla beklenen dizide, İlayda Alişan, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin 3 kız kardeşi canlandıracak. Yakışıklı oyuncu Yiğit Dikmen ise Selçuk karakteriyle dizide yer alacak. Yaz akşamlarını renklendirecek yeni dizi Seversin romantik komedi tarzında bir yapım olarak seyirciyle buluşacak.

17-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar