Seversin Dizisinin Yayın Günü Değişti

Seversin Dizisinin Yayın Günü Değişti
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin eğlenerek takip ettiği Seversin dizisinin yayın günü kanal yönetimi tarafından değiştirildi.

Yaz sezonu başlayan diziler arasında yer alan ve halen yayında bulunan Kanal D’nin romantik komedi dizisi Seversin için işler iyi gitmiyor. Yaz aylarında başlayan ve ilk başlarda aldığı reytinglerle herkesin yüzünü güldüren Kanal D iç Yapımlar tarafından hazırlanan seversin dizisi ilerleyen haftalarda ve bölümlerde reytingi düşüş yaşamaya başladı. Bu durum kanal için diziyle ilgili kararlar almaya itmeye başladı ve bu durum geçtiğimiz günlerde dizinin yayın gününün değiştirilmesi operasyonuyla sonuçlandı. Yazın sevilen dizilerinden olan Seversin yeni yayın döneminde de seyirciyle buluşmaya devam ederken ne yazık ki düşen reytinglerinin ve kanalın yeni dizilerinin başlamasıyla gün değiştirmek zorunda kaldı. Kanal sevilen dizinin yeni yayın günü olarak pazartesini belirledi ve dizinin yeni yayın gününde ilk bölümünün de 19 Eylül Pazartesi akşamı ekrana geleceği öğrenildi.

Kurtlar Sofrasına Atıldı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi Seversin için büyük imtihan başlıyor. Kanal D iç Yapımlar tarafından hazırlanan dizinin düşen reytingleri sebebiyle kanal gün değişikliği tasarrufuna gitti. Kanal D Sevesin dizisinin yeni yayın gününü 19 Eylül Pazartesi olarak belirledi. Ancak bugün tam anlamıyla kurtlar sofrası. Pazartesi akşamları kanalarda seyirciyi, Yasak Elma, Gecenin Ucunda, Alparslan Büyük Selçuklu gibi reyting rekoru kıran diziler yer alıyor. Bugünde Seversin dizisinin ne yapacağı merakla beklenirken reytinglerin düşük gelmesi halinde dizinin yayından kaldırılmasının gündeme gelebileceği öğrenildi. Seversin dizisi yeni yayın gününde ilk büyük sınavını 19 Eylül Pazartesi akşamı verecek ve yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak.

Seversin Dizisi Oyuncuları Kimler

Kanal D’nin yaz sezonu dizilerinden olan ve halen yayında bulunan romantik komedi dizisi Seversin birbirinden ünlü ve başarılı oyunculardan kurulu bir kadroya sahip. Yaz sezonunda başlayan kanal D İç yapımlar tarafından hazırlanan Seversin dizisinin oyuncu kadrosunda, İlayda Alişan, Burak Yörük, Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal benli, Atakan Yılmaz, Ceren Yıldırım, Elif çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet şahin yer alıyor.

17-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar