Sevgili Geçmiş 8. Bölüm izle!

Sevgili Geçmiş 8. Bölüm izle!
Sevgili Geçmiş 8. Bölüm izle! 13 Aralık Cuma günü final bölümüyle ekrana gelen Sevgili Geçmiş son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Sevgili Geçmiş 8. Bölüm izle! Süreç Film'in Star TV için hazırladığı, başrollerini Emre Kınay ve Ece Uslu'un paylaştığı Sevgili Geçmiş dizisi 13 Aralık Cuma günü 8. final bölümüyle ekrana geldi. Reytingler nedeniyle yayından kaldırılan dizinin son bölümünde neler olduğunu merak eden izleyiciler ‘Sevgili Geçmiş son bölüm izle’ araması yapıyorlar. Dizinin final bölümü canlı izleme seçeneği ile haberimizde!

SEVGİLİ GEÇMİŞ FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

13 Aralık Cuma akşamı final bölümüyle ekrana gelen Sevgili Geçmiş dizisinde; Cahide’yi büyük bir çıkmazın içine sürüklemek isteyen Cemal, Tekin Malik’in aracının yerini ihbar etmiş ve Cahide’ye ya kendisiyle evlenmesini ya da kızlarının hapishaneye girmesi seçeneklerini sunmuştu. Tekin Malik’i öldürenin kızlar olduğunu artık Sinan’da biliyodur! Babasını öldüren kişilerin artık kim olduğunu bilen Sinan’ın kendilerini ihbar edeceğini düşünen kızlar ne yapacaklarını düşünürken polisler kapıya dayanmıştır bile.

Cemal’in tehditlerinden usanan Cahide ondan kurtulmak için yeni bir plan yapar. Cemal ile birlikte nikaha gittikleri sırada arabanın direksiyonuna müdahale eder ve araç denize uçar. Cemal arabadan çıkmayı başarmıştır ancak Cemile ortalarda yoktur!

Arabadan çıkmayı başaran Cemal, Cahide’nin kendisini öldürme planından kızların da haberi olduğunu öğrenir ve yeni hamlesini hayata geçirir. Ne yapacaklarını düşünen Cahide ve kızların tek gayesi Cemal’e hiçbir şey belli etmeden yurtdışına kaçmaktır. Bu planda Cahide ve kızların en büyük destekçileri Sinan olacaktır.

Tüm bu yaşananların üzerine Cemal’e eve yerleşir. Artık kızların ve Cahide’nin hayatı tehlikededir. Kızlar gemiyle kaçmak için harekete geçmiştir. Kızların kaçış planından haberdar olan Cemal kızların peşine giderken Kenan, Cemal hakkında tüm gerçekleri öğrenmiş ve polise haber vermiştir.

Süreç Film tarafından Star TV için hazırlanan Sevgili Geçmiş dizisinin yönetmen koltuğunda Aydın Bulut yer alırken, senaryosunu ise Funda Alp kaleme alıyordu. Başrollerini Ece Uslu ve Emre Kınay'ın paylaştığı dizide Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik ve Elifcan Ongurlar gibi başarılı oyuncular yer alıyordu.

Sevgili Geçmiş 8. final bölümüyle 13 Aralık Cuma akşamı saat 20:00’da Star TV’de!

13-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar