Sevgili Geçmiş dizisinde kim kimdir?

Sevgili Geçmiş dizisinde kim kimdir?
ekran dünyasının usta isimleri ve genç yetenekler birbiriyle uyum içinde aynı dizide buluştu. Hal böyle olunca seyirci merak etti, Sevgili Geçmiş dizisinde kim kimdir?

Star Tv’nin iddialı dizisi Sevgili Geçmiş dizisinin tanıtımları ekranlarda yerini almaya başladı. Oyuncu kadrosuyla tam bir harmoni. Yani ekran dünyasının usta isimleri ve genç yetenekler birbiriyle uyum içinde aynı dizide buluştu. Hal böyle olunca seyirci merak etti, Sevgili Geçmiş dizisinde kim kimdir? 

Sevgili Geçmiş dizisinde kim kimdir?

Birbirinden habersiz yetişen üç kardeşin heyecanlı hikayesini işleyecen Sevgili Geçmiş dizisinde ekim ayı içinde Star Tv ekranlarında yayınlanacak.Süreç Filmin yapımcılığında Funda Alp’ın senaryoculuğunda ekrana gelecek dizinin yönetmeni Aydın Bulut.

Sevgili Geçmiş Konusu

Üç kız kardeşı gizemli bir mektup, birinin düğününde buluşturur. Lakin düğün gecesi kendilerini hiç ummadıkları bir durumla karşı karşıya bulurlar. Biri doktor, biri müzisyen, diğeri çok zengin üzüm bağlarının sahibi üç kardeş o geceden sonra Ege’nin şirin bir kasabası Güneşli Bahçe’de beraber yaşamaya mecbur kalırlar. Bir krizle gelen bu zorunluluk hali zaman geçtikçe yerini kardeşliğe ve dayanışmaya bırakacaktır.

Karakterler ve oyuncular

Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk gibi usta oyunculara Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk gibi genç yeteneklerin eşlik ettiği “Sevgili Geçmiş” dizisinde hangi oyuncu hangi karakteri oynayacak, bakalım. Dizideki karakter parantez içinde verilmiştir.

1-Ece Uslu (Cahide Esen Karalar)

Cahide kocasının ölümüyle yıkılır. Cahide, cinayetin de üstüne yıkılmasıyla tutuklanır. Onun hayatı bitmiştir, çocuklarının yetimhaneye verilmesini kabul eder, cezaevinde büyümelerini istemez.

2-Emre Kınay (Cemal Karalar)

Çilem, İpek ve Deren’in amcasıdır. Ne olursa olsun Cahide’yi elde edip hayalini kurduğunu mutlu aileye kavuşacaktır, ama zorla, ama güzellikle.

3-Sevda Erginci (İpek Gencer)

Üç kız kardeşin ortancasıdır. Güneşli Bahçe’ye evlatlık verilmiştir. Üniversiteyi bitirince Tekin Malik’in yanında çalışmaya başlar ve kısa süre sonra da aralarındaki yaş farkına rağmen sevgili olurlar.

4-Seçkin Özdemir (Sinan Malik)

Açık sözlüdür. Paradan nefret eder. Kim olursa olsun mazlumun yanındadır. Bunun için ne gerekiyorsa göze alır. Bağlanmayı sevmez, yalnızlık onun için vazgeçilmezdir. En büyük tutkusu denizdir.

5-Melis Sezen (Deren Kutlu)

Zengin bir ailede büyüdüğü için kültürlü, nazik biridir. Tıp fakültesini bitirir. Hiç aşık olmamıştır. Ta ki Kenan ile tanışana kadar.

6-Burak Yamantürk (Kenan Soykan)

Güneşli Bahçe’nin bıçkın delikanlısıdır. Alacak tahsilatı, çek senet işleri yapan biridir.Sert görünümünün ardında, nüktedan biri yatar. Ta ki Deren’le tanışana kadar. Kendisinden oldukça farklı bu şehirli kadına aşık olur.

7-Özge Özacar (Azra Yılmaz)

Bir barda şarkı söyleyerek para kazanır. Bir albüm yapmak en büyük tutkusudur. Üç kız kardeşin en küçüğü olan Çilem’le aynı yurtta büyümüştür. Güneşli Bahçe’ye geldikten sonra ilk karşılaştığı kişi olan Mahir onun dikkatini çeker.

8-Burak Çelik (Mahir Denizhan)

Mahir kasaba tarafından saygı duyulan bir adamdır. Tek derdi Adalet dağıtmaktır. Sakin bir hayat yaşarken Azra ile tanışması her şeyi değiştirir.

9-Elifcan Ongurlar (Çilem Doğan)

Üç kız kardeşin en küçüğüdür. Azra ile beraber büyümüş ve hep Azra tarafından kollanmıştır. Yetim olarak büyümesi onun hayattaki en büyük silahıdır.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar