Sevil Akı Ben Bu Cihana Sığmazam'a Katıldı

Sevil Akı Ben Bu Cihana Sığmazam'a Katıldı
Atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam son günlerde peş peşe ünlü isimlerle oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diziye son olarak sevil Akı dahil oldu.

Atv ekranlarında bu sezon başlayan ve daha şimdiden seyircinin çok sevdiği diziler arasına girme başarısını gösteren Ben Bu Cihana Sığmazam son günlerde yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor. Peş peşe yeni oyuncularla anlaşmaya varan dizinin bu son atakları seyirciyi oldukça heyecanlandırırken zaten Salı akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan ve gün birinciliğini elinde bulunduran dizinin gelecek bölümleri de heyecanla beklenmeye başlandı. Başrolünde Oktay Kaynarca ile Pelin Akil’in yer aldığı ve politik – dram türünde ele alınan dizi Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanıyor. Proje tasarımını ve genel hikayesini ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın yaptığı Ben Bu Cihana Sığmazam son olarak Erkan Can ve Hüseyin Soysalan’la da anlaşmaya varmıştı. Dizi son olarak yine Oktay kaynarca ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan başarılı oyuncu Sevil Akı ile de anlaşmaya vardı.

Sevil Akı Ben Bu Cihana Sığmazam’da!

Salı günleri ekrana gelen ve Atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni isimlerle anlaşmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken dizi son olarak Sevil Akı ile anlaşmaya vardı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Oktay Kaynarca ile birlikte rol alan başarılı oyuncu yeni dizide Pelin Akil’in canlandırdığı Firuze Turan karakterinin halası Deli Zeliha’ya hayat verecek. Diziye farklı bir renk ve tat katması beklenen oyuncunun çekimler için sete dahil olduğu ve önümüzdeki bölümlerden itibaren dizide yer alacağı öğrenildi.

Deli Zeliha Kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın kadrosuna yeni katılan başarılı oyuncu Sevil Akı’nın canlandıracağı Deli Zeliha karakteri hikayeye yeni bir tat getirecek. Zeliha, Bosna’da savaşı yaşamış bir kadındır. Bosna’da her şeyini kaybettiği ve artık yaşamak istemediği bir anda yeğeni Firuze için ayakta kalmaya karar vermiş. O günden beridir de Firuze için ayakta kalmış ve hayatla mücadele etmiş. Yıllar sonra ara ara görüşse de pek az birlikte olduğu yeğeni Firuze’yi görmek için kalkıp İstanbul’a gelmiş. Ancak deli Zeliha’nın içine düştüğü ortam tahmin ettiğinden farklı gelmiş ona. Artık Zeliha yeniden Deli Zeliha olarak yeğeninin yanında, onu üzenlere göstermeye kararlıdır. Artık Firuze Deli Zeliha’nın koruması altındadır. Ben Bu Cihana Sığmazam her Salı saat 20.00’da Atv’de seyirci karşısına çıkıyor.

30-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar