Disney Plus'ın Atatürk Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı

Disney Plus'ın Atatürk Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı
İnternet yayın platformu Disney Plus’ta yayınlanacak Atatürk dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi cumhuriyetin 100. Yılında seyirciyle buluşacak.

Haziran ayında Türkiye pazarına giren ve büyük bir yatırım yapan ve Türkiye’nin birbirinden ünlü onlarca ismiyle anlaşmalar yapan internet yayın platformu Disney Plus ilk olarak Kaçış adlı diziyle yerli seyircinin karşısına çıkmıştı. Daha sonra başka yapımlarda bunu izledi ve içerik olarak oldukça zengin bir kütüphaneye sahip Disney Plus Türk seyircisi tarafından beğenildi ve büyük bir abone kitlesine ulaştı. Disney Plus orijinal içerik üretmek için de birbirinden ünlü isimlerle anlaşmalar yaptı ve yapım şirketlerine iş siparişleri verdi. Bu yapımlardan biri de Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yıldönümüne özel olarak hazırlanan Atatürk adlı dizi. Ünlü oyunculardan kurulu kadrosuyla göz kamaştıran yapım aynı zamanda büyük ve güçlü prodüksiyonuyla da dikkatleri çekiyor. Aras Bulut İynemli’nin Atatürk olarak seyirci karşısına çıkacağı yapımın ilk tanıtımı ise yayınlandı ve büyük beğeni aldı.

İlk Tanıtım Geldi

Lanistar Medya tarafından Disney Plus için hazırlanan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına özel hazırlanan Atatürk dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde oynadığı ve Atatürk’ü canlandırdığı dizinin ilk tanıtımı büyük beğeni topladı. İlk tanıtımın özellikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ve Cumhuriyetin 99. Yıldönümüne denk getirilmesi beğeni topladı. Tanıtımda, Namık Kemal’in “vatanın bağrına düşman dayamış hançerini; Yok imiş kurtaracak baht-ı kara maderini” dizelerine Atatürk’ün 1921 yılında meclis kürsüsünden verdiği “Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini, bulunur kurtaracak baht-ı kara maderini” cevabına atıfta bulunuluyor. Yayınlanmaya başlayan fragman sektörün önde gelenlerinden ve seyirciden tam not alırken dizinin çalışmaları ise devam ediyor.

Atatürk Dizisi Oyuncuları Kimler?

Disney Plus’ta 2023 yılında yayınlanacak Atatürk Dizisinin oyuncu kadrosu birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda, Aras Bulut İynemli (Mustafa Kemal Atatürk), Songül Öden (Zübeyde Hanım), Mehmet Günsür (Ali Rıza Efendi), Sarp Akkaya (Enver Paşa), Berk Cankat, Esra Bilgiç, Sahra şaş, Bertan Asllani, Beran Kotan, Hamdi Alkan, Emma Watson ve Darko Peric isimleri yer alıyor. Dizinin çekimleri ve hazırlıkları devam ederken yayın tarihi tam olarak belirlenmedi. Dizinin 8 bölümden oluşması beklenirken yapım şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

30-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar