Sevilen dizi yeniden yayınlanıyor! Türk Malı hangi kanalda?

Sevilen dizi yeniden yayınlanıyor! Türk Malı hangi kanalda?
Bir dönemin en renkli dizilerinden biri olan Türk Malı yeniden yayınlanmaya başlıyor. Türk Malı hayranlarını ekran başına çekecek dizi bakın hangi kanalda yayınlanacak?

Dizi dünyasının en komik karakterlerinden olmayı başarak Abiye Kuzu ve Erman Kuzu'nun aile maceralarını ekrana taşıyan komedi dizisi Türk Malı yeniden yayınlanacak. Binnur Kaya ve Şafak Sezer'in oyunculuğuyla buluşan renkli ve farklı bir ailenin hayatı seyirciyle buluşuyor. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen Türk Malı dizisi yazı renklendirecek yapımlardan biri. Show Tv'de yayınlanacak dizinin ilk bölümü ise 1 Temmuz'da ekranda olcak. Kuzu Ailesi'nin maceraları yine evleri kahkahalara boğacak.

Türk Malı oyuncu kadrosunda kimler var?

Sitcom tarzında çekilen Türk Malı dizisi, Şafak Sezer ve Binnur Kaya'nın canlandırdığı hem hayatın içinden hem de sıra dışı sayılabilcek Abiye ve Erman karakterleriyle çok sevilmiş ve dönemin fenomen dizilerinden biri olmuştu. Melek Baykal, Bekir Aksoy, Devin Özgür Çınar, Hazal Şenel, Sinan Çalışkanoğlu, Metin Zakoğlu, Şafak Pekdemir, Ünal Yeter gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduran Türk Malı dizisi yeniden neşe saçmaya geliyor. Show Tv'de 1 Temmuz Çarşamba günü yayınlanmaya başlayacak dizi, sevilen karakterleriyle yine gündemdeki yerini alacak.

Türk Malı kahkaha tufanıyla geri geliyor

Şafak Sezer'in başarılı yapımlarından biri olan Türk Malı, ünlü yönetmen Tayfun Güneyer tarafından çekilmişti. Ali Gündoğdu ve Mehmet Yiğit Alp ise dizinin yapımcılığını üstlenen isimlerdi. Türk Malı dizisinde zengin bir hayat yaşadığını sanan ve her konuda bilgi sahibi olan Abiye Kuzu ile bir posta memuru olan Erman Kuzu'nun aile içi yaşantısı ekrana yansıyor. Dizi Abiye Kuzu'nun yanlış yerlerde kullandığı değimlerle neşelenirken, Erman Kuzu'nun geçirdiği sinir krizleri kahkaha tufanına sebep oluyor. Kuzu ailesinin patavatsızlığı ise evlerinin sınırlarını aşıyor ve komşuları olan yeni evli çift Kuzu ailesi ile büyük bir imtihan yaşamaya başlıyor. Evlilikleri 20 yılı geçen Erman ve Abiye yan komşuları yen evli çifti hiç rahat bırakmayacak ve sürekli kendi evlilikleri üzerinden bir kıyas yarışına girişecekler. Abiye ve Erman çocukları ile yaşadığı evden birbirinden renkli anlar seyirciyle buluşacak.

25-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar