Şevkat Yerimdar dizisine iki yeni isim dahil oluyor.

Şevkat Yerimdar dizisine iki yeni isim dahil oluyor.
Şevkat Yerimdar dizisine iki yeni isim daha dahil oluyor. Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Şevkat Yerimdar her cuma akşamı saat 20.00'da ekranlara geliyor. Bakalım diziye dahil olan yeni isimler kimler?

Sevilen dizi Şevkat Yerimdar her cuma akşamı Fox Tv ekranlarına gelmeye devam ediyor. Diziye yeni isimler dahil oldu. Poyraz Karayel dizisinde oynadığı Taş Kafa rolüyle ünlenen Cem Cücenoğlu ve Leyla İle Mecnun dizisindeki Eylül karakteriyle tanınan Açelya Devrim Yılhan, Şevkat Yerimdar dizisine dahil olan yeni isimler.Sevilen diziyi her cuma canlı tv kalitesiyle zevkle izleyebilirsiniz.
Şevkat Yerimdar 12. bölümde neler olacak?
Esin ve Şevkat nihayet aşklarını kendilerine itiraf edebilecekler. Ancak aşık olduklarını birbirlerine itiraf etmeleri biraz daha zaman alacağa benzer. 
Bu arada Bora Esin‘e evlenme teklif eder. Bora’nın amacı mahalledeki mülklerin üstüne konmaktır. Bakalım Şevkat’e olan hislerinin karşılıksız olduğunu hisseden kalbi kırık Esin, Bora’nın teklifine nasıl cevap verecek.
Şevkat artık Esin’e aşık olduğundan emin olsa da, rahmetli annesine ölüm döşeğinde verdiği sözü de unutamaz. Annesine verdiği sözden dönmek istemez. 
Cevdet ve Marika da, Şevkat ve Esin’e beşik kertmesi olduklarını artık açıklamak isterler. Ancak onlar söylemeye fırsat bulamadan Şevkat aşkı ve annesine verdiği söz arasında kaldığından, mahalleyi terk etmeye karar verir. Ankara’dan kendisini çağıran amcasının yanına gidecektir.

16-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar