Özgürcan Çevik’in yeni dizisi Yeter Ali ne zaman başlayacak?

Özgürcan Çevik’in yeni dizisi Yeter Ali ne zaman başlayacak?
Sevilen oyuncu Özgürcan Çevik'in başrollerde olduğu yeni dizi Yeter Ali yayın için gün sayıyor. Özgürcan Çevik’in yeni dizisi Yeter Ali ne zaman başlayacak? detaylar haberimizde...

Şevkat Yerimdar dizisiyle ün salan başarılı oyuncu Özgürcan Çevik yeni bir diziyle daha hayranlarına ulaşacak. Limon Film farkıyla çekilen Şevkat Yerimdar'dan sonra Yeter Ali dizisi de oldukça iddialı bir şekilde yayına hazırlanıyor. Limon Film projesi olan Yeter Ali için Fox Tv ile anlaşılmıştı. Özgürcan Çevik'in yer alacağı dizinin yayın tarihi henüz netleşmese de 2020 Mart ayında ekranlara gelmesi planlanıyor. Komedi türünde bir proje olan Yeter Ali ve Ali karakterine hayat verecek Özgürcan Çevik'in yeni performansı heyecanla bekleniyor.

Yeter Ali ne zaman başlayacak?

Bülent İşbilen ve Serap Danış'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Yeter Ali dizisinin çekimlerine ise 2020 Şubat ayında Ayvalık'ta başlanacağı belirtildi.  Fox Tv'nin baharda başlayacak yeni dizisi Yeter Ali eğlenceli ve enerji dolu bir dizi olarak izleyici karşısına çıkacak. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde yapılacak çekimlerde komedi türünde bol bol sahne olacağı tahmin ediliyor. Yeter Ali dizisinde Ali karakterini canlandıracak Özgürcan Çevik'ten Şevkat Yerimdar'daki başarılı performansı bekleniyor. Yeter Ali dizisindeki Ali karakteri ise korkusuz, harbi ve beklendiği gibi komik bir karakter olacak. Ali aynı zamanda dürüst ve babacan bir genci canlandıracak. Yeter Ali dizisinde Özgürcan Çevik'in canlandıracağı Ali karakterinin serüveni konu ediliyor.

Özgürcan Çevik kimdir?

Ayvalık'ta çekimlerine başlanacak ve aksi bir durum olmadıkça en geç 2020 Mart ayında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak Yeter Ali dizisinin başrolü Özgürcan Çevik kimdir? gelin yakından tanıyalım... Özgürcan Çevik Ankara'da 24 Ekim 1983'te doğdu. Eğitimini oyunculuk üzerine alan Çevik, Bilkent Üniversitesi M.S.S.F. Tiyatro-Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro projesinde başarılı bir performans sergileyen Çevik, Lions Tiyatro Ödüllerinde 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülüne iki kez layık görüldü. Ankara Sanat Tiyatrosu'nda görev yapan Çevik'in ilk televizyon dizisi tecrübesi Bizim Evin Halleri dizisiyle gerçekleşti. Daha sonra Şevkat Yerimdar karakteriyle akıllara kazınan genç ve başarılı oyuncu Özgürcan Çevik, Yeter Ali karakteriyle ekranlara dönüyor.

26-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar