Şeyma Subaşı'dan düğün hazırlıkları paylaşımı

Şeyma Subaşı' düğün hazırlıkları paylaşımı
Geçtiğimiz haftalarda evleneceklerini öğrendiğimiz Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı çifti düğün hazırlıklarına başladı. Uzun süredir aşk yaşayan çiftin 4 yaşında Melisa adında kızları var. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti ne zaman evlenecek?

Uzun süredir birliktelik yaşayan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti evlilik kararı aldı. Ünlü çift ne zaman evlenecek? Acun Ilıcalı ne zaman evlenecek? Acun Ilıcalı nerede evlenecek? Şeyma Subaşı ınstagram hesabından düğün hazırlıkları paylaşımı yaptı. 

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ne zaman evlenecekler?

Tv 8 kanalında Survıvor adlı programı sunan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı evleniyor. Kısa zaman içinde evlenmeyi planlayan çift düğün hazırlıklarına başladı bile. Instagram hesabından davetliler listesi paylaşımı yapan Şeyma Subası paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Eylül ayında Fransa'da evlenmeyi planlayan çift hazırlıklara devam ediyor. 

Davetli listesinin ardından Gelinlik denemeleri yaparken çekildiği fotğrafı paylaşan Subaşı, aralarında Burcu Esmersoy'un da bulunduğu arkadaşlarıyla gelinlik denemelerine başladığı mesajını verdi. Instagram hesabından paylaşım yapan Subaşı, paylaşımını yorumlara kapadı. 

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı evleniyor mu?

Gerek aşk hayatında gerekse kariyerinde daima konuşulan isimler arasında yer aldı. Şeyma Subaşı ile aşk hayatını sürdüren Ilıcalı'nın saati gözleri kamaştırıyor. Lüks hayatı ile de dikkat çeken Acun Ilıcalı'nın birden fazla evi, arabası, teknesi hatta özel uçağı bulunduğu biliniyor. Bunların yanı sıra Acun Ilıcalı'nın kullandığı saatlerde oldukça dikkat çekiyor. 

12-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar