Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya doğum günü sürprizi

Şeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya doğum günü sürprizi
Uzun süredir birlikte olan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı önümüzdeki birkaç ay içinde evlenme kararı almıştı. Şeyma Subaşı ise, dün Acun Ilıcalı'nın doğum gününü kutladı. Sürpriz doğum gün partisi yapan çift mutluluklarını sosyal medyada paylaştı.

Acun Ilıcalı'nın doğrum gününü  kutlayan Şeyma Subaşı, kısa bir video ve romantik bir yazı ile sosyal medyada paylaştı. Eylül ayında evlenmeyi planlayan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı gününün birçoğunu birlikte geçirdiklerini görüyoruz. 

Tv 8 kanalında Survıvor adlı programı sunan Acun Ilıcalı için çektiği doğrum günü videosuna "İyi ki doğmuş benim dünyam. En büyük mutluluk sebebim ve yarim… İyi ki doğdun Acun" sözlerini ekledi. Yaptığı paylaşım ile 700 binin üzerinde görüntülenme alan Subaşı bir o kadar da beğeni aldı.

Doğum gününü kutlayan çift daha sonra pasta kesilirken çekildikleri fotoğrafları da instagramda paylaştı. 

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı, ınstagram hesabından gelinlikli fotoğrafını paylaşmış ve evelenecekleri haberini vermişti. Bunun üzerine Acn Ilıcalı ise eylül ayında evleneceklerini söyledi.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı evleniyor mu?

Gerek aşk hayatında gerekse kariyerinde daima konuşulan isimler arasında yer aldı. Şeyma Subaşı ile aşk hayatını sürdüren Ilıcalı'nın saati gözleri kamaştırıyor. Lüks hayatı ile de dikkat çeken Acun Ilıcalı'nın birden fazla evi, arabası, teknesi hatta özel uçağı bulunduğu biliniyor. Bunların yanı sıra Acun Ilıcalı'nın kullandığı saatlerde oldukça dikkat çekiyor. 

30-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar