Şeyma Subaşı'ndan şok itiraf! Şeyma Subaşı hamile mi?

Şeyma Subaşı'ndan şok itiraf! Şeyma Subaşı hamile mi?
Şeyma Subaşı'ndan şok itiraf! Şeyma Subaşı hamile mi? Şeyma Subaşı sevgilisinden hamile. Şeyma Subaşı evleniyor mu? Şeyma Subaşı sevgilisi kim?

Şeyma Subaşı'ndan şok itiraf! Şeyma Subaşı hamile mi? Şeyma Subaşı sevgilisinden hamile. Şeyma Subaşı evleniyor mu? Şeyma Subaşı sevgilisi kim? Şeyma Subaşı hamile iddiası doğru mu? Şeyma Subaşı kaç kilo? Şeyma Subaşı nerede?

Yedi aydır Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Soloussi ile birlikte olan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi almış ve sosyal medyada gündem halin gelmişti. Evlilik hazırlıklarına başladıklarını her fırsatta dile getiren Şeyma Subaşı, bomba gibi bir açıklama yaptı. Sosyal medya da yaptığı paylaşım ile tüm takipçilerini şaşkına çeviren Şeyma Subaşı, nikah tarihini ertelediklerini ve bebek beklediğini açıkladı. 

Geçtiğimiz günlerde sevgilisinden evlilik teklifi aldıktan sonra sosyal medyada ''Hayatımın ne kadar büyülü ve unutulmaz bir anı. Duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum' sözleri ile bunu dile getiren Şeyma Subaşı, hamile olduğunu ise şu sözler ile açıkladı;

'Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım'

Yaptığı açıklama ile tüm hayranlarına hamile olduğunu söyleyen Şeyma Subaşı, kısa süre sonra paylaşımını sildi. Evlilik teklifi aldıktan sonra takipçilerinin hamile mi? sorusuna karşılık bu iddiayı yalanlayan ünlü fenomen, geçtiğimiz gün ise sevgilisinin doğum günün kutlamıştı. Doğum gününe özel yaptığı paylaşımda gönderisine 'Senin ne kadar muhteşem bir insan olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Aile olmak için sabırsızlanıyorum. Harika bir koca ve baba olmanı izlemek için sabırsızlanıyorum. Birlikte paylaşacağımız gelecek için çok heyecanlıyım aşkım' sözlerini ekleyen Şeyma Subaşı, hamile olduğunu itiraf etti.

Şeyma Subaşı, sevgilsiinin dolandırıcı olduğuna yönelik iddialarına karşılık olarak 'Yazılanlar saçma. Babası, mirasından payına düşen parayı buna vermiş. Mohammed parayla oynamasını iyi biliyor. Adamı dolandırıcı yaptınız, nasıl bir şey bu! O çok akıllı, nereye yatırım yapacağını biliyor. Pasaport olayı da şöyle; Mohammed’in yedi tane soyadı var. Amerika’da yaşadığı için 'Mohammed Alsaloussi'yi kullanıyor' demişti.

22-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar