O kız dizisinin Sitare Arkın'ın Belli Oldu

O kız dizisinin Sitare Arkın'ın Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Eylül yayın döneminde seyirciyle buluşacak O Kız dizisinin ana kadın karakteri Sitare’yi canlandıracak oyuncu belli oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve yeni yayın döneminde kanalın en iddialı yapımlarından biri olacak olan eski adıyla hayallerim Babam ve ben yeni adıyla O Kız dizisinin cast çalışmalarında sona gelindi. Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer alacağı dizinin oyuncu kadrosuna son günlerde peş peşe yeni ve güçlü isimler katılıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı kadroya son olarak ünlü oyuncu Sezin Akbaşoğlulları dahil oldu. Başarılı oyuncu O Kız dizisinde Berrak Tüzünataç’ın diziden ayrılmasından sonra dizinin ana kadın karakteri Sitare karakterini canlandıracak. Başarılı oyuncunun diziye dahil olmasıyla dizinin ana castının tamamlandığı ve sadece yan karakterlerin kaldığı öğrenildi. Dizinin en geç Ağustos ayı başında sete çıkması ve çekimlere başlaması bekleniyor.

Sitare Karakteri Belli Oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve eylül yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan Focus Film imzalı O Kız dizisinin oyuncu kadrosunda önemli bir eksiklik giderildi. Dizinin çalışmalarının başlamasıyla bir türlü erkek ve kadın başrol oyuncuları netleşmemiş ve anlaşmaya varılan oyuncularla da bir süre sonra yollar ayrılmıştı. Bunun üzerine sil baştan çalışmaya başlayan Focus Film erkek başrol oyuncusu için Erkan Petekkaya ile anlaşıldı. Berrak Tüzünataç’ın diziden ayrılmasıyla da boşan kadın karakter boşluğunu yapım şirketi Sezin Akbaşoğulları ile el sıkıştı. Başarılı oyuncunun da kadroya katılmasıyla dizi için artık her şey tamamlandı ve sete çıkmak için tüm eksiklikler giderildi. Dizinin en geç Ağustos ayı başında sete çıkacağı ve eylül ayında da yayına gireceği belirtildi.

Sezin Akbaşoğulları Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan O Kız dizisinde Sitare karakteri ile seyirci karşısına çıkacak olan başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları 22 Nisan 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen başarılı isim bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Sezin Akbaşoğulları’nın rol aldığı yapımlar arasında, Gülizar, Bir Aşk Hikayesi, O… Çocukları, Kardelen, Yabancı, Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku, Sevgili Komşum, Ceviz Ağacı, Bizim Evin Halleri, Beyaz Gelincik, Ah Kalbim, Küstüm Çiçeği, Sen de Gitme, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Ah Neriman, Hatırla Gönül, Cesur ve Güzel, Ufak Tefek Cinayetler, Babamın Günahları, Kırmızı Oda, Uyanış Büyük Selçuklu ve Üç Kuruş yer almaktadır.

18-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar