Fox Tv’nin Yeni Dizisi Elbet Bir Gün’ün Fragmanı Yayınlandı

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Elbet Bir Gün’ün Fragmanı Yayınlandı
Most Prodüction tarafından hazırlanan Elbet Bir Gün adlı dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizi yakında Fox Tv’de!

Bu sezon en çok yeni diziyi ekrana taşıyan Fox Tv yeni dizileri yayına hazırlamak için çalışmalarına devam ediyor. Kanal geçen sezon ve bu sezonun başından itibaren final yapan dizlerinin yerine yeni yapımları hazırlamak için çalışmalara erken başladı. Pek çok diziyi ekrana getiren kanal yeni dizilerin hazırlıklarını ise devam ettiriyor. Most Prodüction tarafından hazırlıkları ve çekimleri devam eden Elbet Bir Gün adlı dizinin de yayına gireceği gün yaklaşıyor. Yeni dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı ve seyircinin beğenisine sunuldu. Yönetmen koltuğunda Gül Oğuz’un oturduğu ve senaryosu Yusuf Reha Alp tarafından kaleme alınan dizinin başrolünde Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk yer alıyor. Tam yayın tarihi henüz belli olmayan dizinin yakında ekranda olması bekleniyor.

Elbet Bir Gün Fragmanı Yayınlandı

Most Prodüction tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Elbet Bir Gün adlı dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk, Muhammet Uzuner, Helin Kandemir, Ömer Genç, Kenan Acar, Zeynep Kaçar, Ulvi Kahyaoğlu, Osman Karakoç, Talha Karcı ve Değer Soysal Alp gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri devam ediyor. İlk tanıtımıyla seyircinin dikkatini çekmeyi başaran dizinin yakında ekranlarda olması bekleniyor. Dizi kanalın iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

Elbet Bir Gün Konusu Ne?

Fox Tv’de ekrana gelecek olan Elbet Bir Gün adlı dizi Kapadokya’da bir kasabada, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunmuştur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi ise kayıptır. Bir gazetecinin hazırladığı Kayıp Hayatlar adlı programda bu konuyu ele almasıyla Nesime’nin eski kocası Zalim Cemil Bey kayıp olan bu kız kardeşlerin peşine düşer. Kayıp kız kardeşlerden Feride yeni bir kimlikle kendine yeni bir hayat kurmuş ve mutlu bir hayatı vardır. Ancak Feride’nin kocasının da geçmişten gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin aksine bu mutlu hayata hiçbir zaman ulaşamamıştır. Ancak hayatta kalmak için kimliklerinin gizli kalması gereken bu kız kardeşler programda konunun yayınlanmasıyla geriye dönüşsüz bir şekilde alt üst olacaktır. Elbet Bir Gün çok yakında Fox Tv ekranlarında yer alacak.

09-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar