Şafak Pekdemir Muhabirlere Saldırdı

Şafak Pekdemir Muhabirlere Saldırdı
FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma’da ismini hafızalara kazıtan Şafak Pekdemir'in yasak aşk yaşadığı Oğulcan Eren Akay ile muhabirlere saldırdı.

Şevval Sam ve  Eda Ece’nin başrolleri paylaştığı Yasak Elma dizisinde Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir muhabirlere saldırdı. Yasak Elma dizisinde Halit Argun’un kızı olarak rol alan genç oyuncu Şafak Pekdemir aşk dedikoduları ile gündeme geldi. Genç oyuncu Şafak Pekdemir, Yasak Elma dizisinin ikinci yönetmeni olarak bilinen Oğulcan Eren Akay ile Cihangirde alkollü bir şekilde muhabirlere yakalandı.

Muhabirlere Saldırdı 

Fox TV ekranlarının entrika dolu sevilen dizisi Yasak Elma’nın ikinci yönetmeni olarak sette görev alan Oğulcan Eren Akay ile görüntülendiler. Şafak Pekdemir ve Oğulcan Eren Akay kendilerini görüntüleyen muhabirlere sinirlendiler. Mekan çıkışı muhabirlere saldırıda bulunan çift geceyi olaylı bitirdi.

Ben Size Göstereceğim! 

Şafak Pekdemir ve Oğulcan Eren Akay birlikte gittikleri mekanda eğlencenin süresini uzattılar. Şafak ve Oğulcan’ın alkolü fazla kaçırmaları sonrasında kendilerini görüntüleyen muhabirlere saldırıda bulunarak küfürler savurdu. Evli iki çocuğu olduğu iddia edilen Oğulcan Eren Akay ise kendilerinin görüntüleyen muhabirlere karşı sinirlendi. Oğulcan Eren Akay alkolün etkisi ile sinirlerine hakim olamayarak  'Birazdan ben size göstereceğim!' diyerek sözlü olarak tehdit etti. Olay durulmadı ve iki çocuk babası Oğulcan Eren Akay fiziki şiddette bulunarak Kanal D çalışanı olan muhabir Barış Agil'e tekme ve kafa atarak yumrukladı. Yaşanan olay içerisinde Şafak Pekdemir gözyaşlarını tutamadı.  

Özür Diledi

Yasak Elma dizisinin Zehra’sı olarak sevilen Şafak Pekdemir yaşanan olaylar karşısında Pekdemir bağırarak dizinin ikinci yönetmeni olan Oğulcan ve muhabirleri sakinleştirmeye çalıştı. Şafak Pekdemir Yasak Elma’dan sonra ekranlarda yeniden hayranları karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Genç oyuncu Yalancı ve Mumları dizisi ile yeniden setlerde olacak. Şafak Pekdemir yaşanan arbededen dolayı Kanal D muhabirlerinden özür diledi. 

Lütfen Beni Gömmeyin 

Aldığı alkol ile ayakta durmakta güçlük çeken genç oyuncu araca bindikten sonra Şafak Pekdemir, bir süre sonra tekrar Kanal D muhabirlerin yanına giderek konuşmayı tercih etti. Şafak Pekdemir muhabirlere 'Lütfen bu olayı büyütmeyin haklısınız görüntüleri kullanın ya da kullanmayın demiyorum ama beni lütfen gömmeyin' diyerek genç oyuncu göz yaşlarını tutamadı. Oğulcan ve Şafak ikilisinin ismi yasak aşk iddialarına sebep oldu. Evli ve iki çocuk sahibi olan Oğulcan Eren Akay ve Şafak Pekdemir konu ile ilgili ne açıklayacağı merak ediliyor.

18-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar