Sıfır Bir 6. Sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı

Sıfır Bir 6. Sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı
Sıfır Bir 6. Sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz sezona damga vuran Sıfır Bir dizisi 6. Sezonu bu hafta içi başlıyor. İlk bölüm fragmanı bile yayınlandı.

Son zamanların gözde yayını Blutv ekranlarında kaldığı yerden devam edecek olan Sıfır Bir dizisinin bu sezonki ilk bölümü başlamak üzere. Büyük ilgi ve heyecanla takip edilen internet dizisi Sıfır Bir 6. sezonu ile bu hafta içi izleyicisiyle buluşacak. Fenomen internet dizisi Sıfır Bir dizisinin 6. Sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Savaş’ın yokluğu dengeleri değiştirecek mi? Şimdi detaylar.

Sıfır Bir 6. Sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı

Geçtiğimiz sezona damga vuran Sıfır Bir dizisi 6. Sezonu bu hafta içi başlıyor. İlk bölüm fragmanı bile yayınlandı. Merak ve heyecanla beklenen 6. sezonun ilk bölüm fragmanı izleyici ile buluştu! Kaçak hayatı yaşayan ve yaşadığı olayların etkisinden bir türlü kurtulamayan Cihat yakalanmış ve hapse girmişti. Gökhan ve çevresindekilerin gerçek yüzünü en sonunda öğrenen mahalleli ise büyük bir kargaşanın eşiğindedir. Tarafların iyice belli olduğu bu sezonda Savaş’ın yokluğu dengeleri bozacak mı yoksa Savaş yeniden mahalleye dönüp dengeyi yeniden kuracak mı izleyerek öğreneceğiz...

Sıfır Bir 6. sezon ne zaman başlıyor?

Dile kolay, konusu ve oyunculukları ile 5 sezonu deviren Sıfır Bir dizisi diziseverleri ekran başında tutmaya devam edecek gibi görünüyor. Yeni sezon 8 Mayıs Çarşamba günü Blutv'de yayınlanacak. Dizinin instagram hesabını takibe alarak dizi ile ilgili gelişmeleri anında instagram üzerinden de takip edebilirsiniz. 5. sezonun finalinde izleyicileri şoke edici bir gelişmeyle bırakan Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” verdiği kısa aranın ardından 6. sezonuyla 8 Mayıs’ta BluTV ekranlarına geri dönüyor. İşte Adana Sıfır Bir'den ilk fragman...

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde Savaş ve arkadaşları ile illegal gruplar arasında mücadelenin çok daha çetin geçtiği sezon finalinde Savaş'ın vurulması akıllarda büyük bir soru işareti yarattı. Savaş'ın yaşadığının görüldüğü fragmanda Savaş ve arkadaşları, hem cezaevinde hem de Adana'nın sokaklarında mücadeleleri uğruna ölmeyi göze alacak. Fonuna yerleştirdiği sokak kültürü ve kullandığı müzikleriyle de hikayesi ve oyunculukları kadar konuşulan Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana'da” dizisi, yeni sezonuyla kaldığı yerden devam edecek.

Sıfır Bir 5. sezonda neler olmuştu?

Sıfır Bir dizisi geçtiğimiz sezon, hatırı sayılır oranda bir kitleye ulaştı ve izleyicinin beklentisini karşıladı... Cio ve Özgür'ün kaybedilmesinin ardından Savaş, dostlarını kaybedince gergin bir ruh haline bürünmüştü. Sezonun ilk bölümünde yaşanan çatışmanın ardından hapse giren Savaş, burada da uyuşturucu ve madde kullanımına karşı kendinden beklenen duruşu sergiledi. Mahalleyi emanet ettiği Gökhan ise, çevirdiği büyük dolapların ardından pek çok kişinin ölümüne sebep oldu...canlitv olarak yeni sezonda Sıfır 1 dizisine başarılaar diliyoruz.

04-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar