Sıfır Bir ''Bir zamanlar Adana'da''nın Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

Sıfır Bir Bir zamanlar Adana'danın Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!
İnternet kanalı Blu Tv'nin yapımlarından olan ve konusuyla ön plana çıkan Sıfır Bir dizisinin altıncı sezon yayın tarihi belli oldu. Peki dizi yeni sezonda ne zaman yayınlanacak?

Son zamanlarda televizyonlara rakip olmaya başlayan ve her geçen gün kitlesini arttıran internet kanallarında yayınlanan diziler ve diğer yapımlar seyirci tarafından beğenilerek takip edilmeye devam ediyor. Bu internet kanallarından biri olan Blu Tv’de yayınlanan Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da’nın konusu da oldukça çarpıcı. Seyircinin aşina olduğu suç dizilerinden hayli farklı bir yapıya sahip olan dizi beşinci sezonunu seyirciyi şok eden bir finalle kapatmıştı. Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde Savaş ve arkadaşları ile illegal gruplar arasında mücadelenin çok daha çetin geçtiği beşinci sezon finalinde Savaş'ın vurulması akıllarda büyük bir soru işareti yaratmış ve seyirciyi şoka uğratmıştı. Dizinin başrol oyuncuları Cihangir Ceyhan ve Özgür Meriç'in diziden ayrılışının ardından, Sıfır Bir'in 5. sezonuyla final yapacağı bekleniyordu ki, beklenenin aksine dizinin izlenme sayısından memnun olan blutv 6. sezonda da devam etmesine karar verdi.

Sıfır Bir Bir Zamanlar Adanada’nın Yeni Sezonu Ne zaman?

Yayınlanmaya başladığı ilk bölümden itibaren kısa sürede geniş bir kitleye yayılarak fenomen haline gelen Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da dizisinin beşinci sezonu şok bir gelişmeyle sonlanmıştı. Dizinin kahramanlarından Savaş’ın vurulduğu final seyirciyi merakla altıncı sezonu beklemeye yöneltmişti. Blu Tv’de yayınlanan dizinin 6'ncı sezonunun ne zaman başlayacağı ile ilgili haber sonunda geldi. Seyircinin merakla beklediği tarihin 8 Mayıs olduğu açıklandı. Böylece Blu Tv’de yayınlanan Sıfır Bir’in altıncı sezonunun ne zaman başlayacağı kesinleşmiş oldu.

Sıfır Bir Bir Zamanlar Adana'da’nın Konusu Ne?

Blu Tv’de yayınlanan Sıfır Bir dizisi oldukça değişik bir konuya sahip. Fonuna yerleştirdiği sokak kültürü ve kullandığı müzikleriyle de hikayesi ve oyunculukları kadar konuşulan Sıfır Bir - "Bir Zamanlar Adana'da" dizisi, alışıla gelmiş suç dizilerinin aksine tek bir konuyu anlatmıyor. Hikaye, Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde bir grup gencin, Adana sokaklarında uyuşturucu ve kadın ticareti yapan kişilerle mücadelesini anlatıyor. 20'li yaşlarda üç gencin; Savaş, Cio ve Özgür'ün haksızlıklar ve Adana sokaklarında yaşanan illegal işlere karşı başlattığı savaşa, kadim dostları Cihat Sarsılmaz ve Anafor'da destek verir ve bu ekip birlikte mücadele ederler. Zaman zaman kayıplar yaşayan Savaş, Cio ve Özgür için mahalleli ailedir, aileye karşı yapılan her saygısızlık ve haksızlık muhakkak cezalandırılmalıdır.

 

11-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar