Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Barıştı

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Barıştı
Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile eski eşi Burcu Kıratlı’nın yeniden barıştığı ve yeni yıla birlikte girdikleri iddia edildi.

Bir dargın bir barışık, bu işler çok karışık… Konumuz tam da bu türden. Magazin ve sosyal medya dünyasında sık sık haberlere konu olan, kimi zaman küstükleri kimi zaman barıştıkları hakkında haberler yapılan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile eski eşi Burcu Kıratlı arasındaki ilişkinin ne durumda olduğu ya da ne durumda olacağını kestirmek güç. Son olarak ayrıldıkları söylenen ve haklarında uzun süre haber alınmayan ikilinin yeni yıla birlikte girdikleri haberleri bir anda magazin gündeminde kendisine yer buldu. Bu iddiayla birlikte küs olan çiftin yeniden barıştıkları da haberlerde yazılmaya başlandı. Ani bir kararla evlenen ve yine ani bir kararla boşanan Sinan Akçıl ile eski eşi Burcu Kıratlı arasındaki ilişkinin nereye evrileceği konusunda herkesin bir iddiası var ama çiftin ne düşündüğü hakkında ise tam bir bilgi yok. İşte haberin detayları!

Yeni Yıla birlikte Girdiler!

2018 yılında sürpriz bir kararla Hollanda’da evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti evliliklerinin üzerinden uzun zaman geçmeden bu sefer de boşanmalarıyla magazin sayfalarında yer aldılar. Ancak ikilinin ilişkisindeki belirsizlik tam da burda başladı. Boşandıktan sonra ilişkilerine devam eden çift aynı evde yaşamaya devam etmişlerdi. Ancak Sinan Akçıl’ın bir sevgilisi olduğu ve bu sevgilisinin hamile olduğu iddiaları üzerine çift bir kez daha ayrılmışlar ve bu sefer ilişkilerinin tümden bittiği iddiaları gündeme gelmiş ve yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Ancak bu iddialar sürerken sürpriz bir şekilde çiftin yeni yıla birlikte girdikleri haberleri magazin sayfalarında yer almaya başladı. İkilinin tekrar barıştıkları ve yeniden birlikte yaşamaya başladıkları öğrenilirken bunun ne kadar süreceği ya da bu ilişkinin nereye evrileceği ise şimdilik bilinmiyor.

Yeni Yılda Birlikteydiler!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile eski eşi Burcu Kıratlı son ayrılıklarının üzerinden iki ay geçmesine rağmen taraflardan bir ses çıkmamıştı. Bu ilişkiye artık kesin gözüyle bitti diye bakılırken sürpriz bir haber bunun tam tersinin olduğunu yazdı. Habere göre ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile eski eşi Burcu Kıratlı yeni yıla birlikte girmişlerdir. Bu durum karşısında barıştıkları varsayılan çiftin ilişkisinin ne şamada olduğu soruları sorulmaya başlandı. Bakalım bundan sonraki hamle nasıl ve ne şekilde gelecek?

06-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar