Sinan Albayrak İyi Günde Kötü Günde dizisine dahil oldu

Sinan Albayrak İyi Günde Kötü Günde dizisine dahil oldu
Star TV'den ekrana gelecek ve O3 Medya imzası taşıyan İyi Günde Kötü Günde dizisine dahil olan son isim Sinan Albayrak oldu.

Star TV ekranlarının önümüzdeki aylarda yayında olması beklenen dizisi İyi Günde Kötü Günde'nin oyuncu kadrosu günden güne genişlemeye devam ediyor. Başrolleri belli olan dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Pek çok dizi ve filmden tanıdığımız Sinan Albayrak, İyi Günde Kötü Günde dizisinin yeni oyuncusu oldu.

Sinan Albayrak, İyi Günde Kötü Günde dizisine katıldı

O3 Medya tarafından hazırlıkları süren İyi Günde Kötü Günde dizisi Elçin Sangu, Seda Bakan, Mert Fırat, Şenay Gürler, Nergis Kumbasar, Osman Alkaş, Derya Alabora, Yasemin Allen ve Ali Yağcı gibi isimleri başrolde bir araya getiriyor. Çekimleri hala başlamayan dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Yeni isimler diziye dahil olmayı sürdürüyor. Sinan Albayrak, İyi Günde Kötü Günde dizisine katılan son isim oldu. Sinan Albayrak son yıllarda O Hayat Benim ve Kalk Gidelim gibi dizilerde rol almıştı. Bir süredir ekranlarda görmediğimiz isim İyi Günde Kötü Günde dizisiyle ekranlara geri dönecek.

Sinan Albayrak kimdir?

1973 senesinde Almanya Hessen eyaletine bağlı Hanau kentinde dünyaya gelen oyuncu, Gazeteci, yazar ve aktivist Hakan Albayrak ile kardeştir. Mavi Marmara gemisi ile yola çıkan aktivistlerin arasında yer almıştır. 1960 senesinde babasının işçi olarak Almanya’ya gitmesi nedeniyle Almanya'da doğan oyuncu Sinan Albayrak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur ve Yıldız Kenter’den ders almıştır. Usta oyuncu birçok sinema ve dizide oynamış ve başarılı olmuştur. Usta oyuncu Sinan Albayrak'ın rol aldığı film ve dizilerden bazıları şöyledir.

Sinema Filmi

Yunus Emre-Aşkın Sesi (2014) Sultan Veled

Sultan'ın Sırrı (2011)

Eşref Paşalılar (2010) İmam

Kiralık Oda (2008)

Sis ve Gece (2007) Mustafa

Döngel Kârhanesi (2005) Rus Gangster

Her Şey Çok Güzel Olacak (1998) Tolga Baykal

Televizyon Dizi

Kalk Gidelim (2019) Ali Demir

Yalaza (2017)

Kurtlar Vadisi Pusu (2015) Sadık

O Hayat Benim (2014) Mehmet Emir

Leyla ile Mecnun (2013) Tom Waits (Konuk oyuncu)

Sen De Gitme (2012) Mehmet

Parmaklıklar Ardında (2007) Tarık

Yersiz Yurtsuz (2007) Ishak

Beyaz Gelincik (2006) Melih

Kadın Severse (2006)

Yılan Hikayesi (1999) David

Ferhunde Hanımlar (1993)

Geçmişin İzleri (1993)

05-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar