Sinan Özen 57 yaşında baba oldu!

Sinan Özen 57 yaşında baba oldu!
Ünlü şarkıcı Sinan Özen 57 yaşında baba oldu. Burcu Kartal'la 4 yıl önce evlenen Özen Sanberk ve Neva isminde ikiz bebek sahibi oldu. Fakat Sinan Özen kızı Neva için dua istiyor.

Fantazi müziğin sevilen ismi Sinan Özen’in 57 yaşında çocuk özlemi mutluluğa dönüştü. Ünlü şarkıcı Sinan Özen,  4 sene önce 2016 yılında Burcu Kartal ile dünya evine girdi. Mutlu bir evlilikler olan çift müjdeli bir haber verdi. İkiz bebekleri olan Özen çifti, oğullarına Sanberk kızlarına ise Neva ismini verdiğini açıkladı. Buruk bir mutluluk yaşayan çiftin kız bebekleri Neva'nın bağırsaklarından kaynaklı bir rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Sinan Özen sevenlerinden kızlarının sağlığı için dua istedi.

Özen ikiz bebek babası oldu!

Sevilen sanatçı Sinan Özen’in Şubat ayı sonunda ikiz bebekleri dünyaya geldi. Büyük mutluluk yaşayan çift, kızlarının rahatsızlığı öğrenince üzüldüler. Bağırsak rahatsızlığı olan bebekleri Neva iki kez ameliyat oldu. Hürriyet'in haberine göre Sinan Özen, "Çok mutluyuz ama kızımız Neva’nın sağlık sorunları nedeni ile sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. Bütün sevenlerimden kızım Neva için dua istiyorum. Allah ona sağlık versin, bize, kardeşine kavuştursun. Bu zor günlerde tek isteğimiz bu" dedi.

Sinan Özen kimdir?

Ünlü şarkıcı Sinan Özen, 1 Mart 1964 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde dünyaya geldi. Baba mesleği sebebiyle bir süre İzmit’te hayatlarına devam ettiler. Daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşen Sinan Özen, ilk ve ortaokulu burada okudu. Lise eğitimini ise İstanbul dışında Rize Endüstri Meslek Torna Tesviye bölümünde tamamladı. Liseyi Rize’de tamamlayan Özen tekrar İstanbul’a döndü. Mesleğini yapabilmek için iş girişimlerinde bulundu. Fakat müzik sevdası onu bu alana yöneltti. 1981 yılında bir gazetenin açtığı ses yarışmasını kazandı fakat bu başarısı ona istediği fırsatları sunmadı.

Bir dönemin başarılı şarkılarına imza attı

Müzik tutkusu sürdüren Özen bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı Süheyla Almışdört’ten nota ve solfej dersleri aldı. İrfan Özbakır'dan da ud ve nota dersleri alan Sinan Özen, hocalarının desteği ile İstanbul Devlet Konservatuvarı’na girdi. "Rüyalarım olmasa" albümüyle 1989 senesinde profesyonel müzik kariyerine başladı. Daha sonra peş peşe birçok albüme imza attı. Bu albümler, Öpsen Beni, Ölürüm Yoluna, Sigaramın Dumanı Sen, Evlere Şenlik, Tek Başına, Serseri Gönlüm, Islak Islak. Özen, bir döneme damga vuran çalışmaları sayesinde zamanla müzik piyasasında kendine yer edindi. 2016 yılında evlenen ünlü şarkıcı uzun zamandır gündemden uzak bir hayat sürüyor.

 

11-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar