Sinan Özen’in Duygu Dolu Anları!

Sinan Özen’in Duygu Dolu Anları!
Ünlü şarkıcı Sinan Özen’in henüz 8 aylık bebeği 7. Kez ameliyat masasına yattı. Ameliyat öncesi Sinan Özen duygusal anlar yaşadı. İşte detaylar!

Hastalık her kes için zordur ama ne yazık ki hastalık çocuklar ve bebekler için daha zordur. Hele hele anne babalar için evlatlarının hasta olması özellikle de ameliyat olacak olması canlarından canın kopması anlamına gelir. Her anne baba evlatlarına bir şey olmasındansa kendilerine bir şey olmasını tercih ederler. Ama ne yazık ki herkes kendi kaderini yaşar ve bu bebek ya da yetişkin dinlemez. Ünlü şarkıcı Sinan özen son zamanlarda sık sık ameliyat olmak zorunda kalan henüz 8 aylık bebeği için adeta ölüp ölüp diriliyor. Sinan Özen ve eşi Burcu Kartal’ın 8 aylık bebekleri Neva 7. Kez ameliyat mamasına yattı ve anne ve babası 7. Kez aynı duyguları ilk baştan yeniden yaşadılar. 8 aylık küçük Neva bağırsak rahatsızlı sebebiyle sık sık ameliyat masasına yatmak zorunda kalıyor. Sinan Özen ve Burcu Kartal çiftinin 8 ay önce dünyaya gelen ikizleri Neva ve Sanberk aileye büyük mutluk yaşatmıştı. Ancak ne yazık ki ikizlerden Neva’nın bağırsak sorunları nedeniyle hastanelerde geçen günler çifti derinden üzdü. Kızları Neva’yı 7. Kez ameliyata uğurlayan çift duygu dolu anlar yaşadı.

Henüz 8 Aylık!

Ünlü şarkıcı 56 yaşındaki Sinan Özen ve eşi Burcu Kartal bundan tam 8 ay önce büyük bir mutluluk yaşadılar. Çiftin Neva ve Sanberk adını verdikleri ikizleri dünyaya gelmişti. Bu haber çifti adeta havalara uçurdu ama ne yazık ki daha sonra acı ve zor günler peş peşe gelmeye başladı. İkizlerden Neva ne yazık ki bağırsak sorunlarıyla hastanelere gitmeye başladı ve doktorlar henüz 8 aylık olan Neva’nın ameliyat olmasına karar verdi. Bu durum Sinan Özen ve eşi Burcu Kartal’ı yıktı. Ama bu zor günlerin ilkiydi ne yazık ki! Daha sonra tekrar tekrar ameliyat olan küçük Neva sonunda geçtiğimiz günlerde 7. Kez ameliyat olmak için hastaneye gitti. Ancak bu zor an anne ve babasını duygu dolu anlara sürükledi.

Sen Çok Güçlüsün!

Sinan Özen ve eşi küçük bebeklerini ameliyata gönderirken çok zor ve duygu dolu anlar yaşadılar. Bebeklerini ameliyata uğurlarken duygu dolu anlar yaşayan Sinan Özen kızının arkasından “bebeğim, kızım iyi olacaksın. Korkma kızım, sen çok güçlüsün” ifadelerini kullandı. Sinan Özen ve eşi bebeklerinin sağlığı için sosyal medyadan takipçilerinden ve sevenlerinden dua istedi. Sinan Özen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Neva’mızı önce Allah’a sonra 7. Kez doktorlarımıza emanet ettik” ifadelerini kullandı. Küçük Neva için birçok ünlü isim ve Sinan Özen’in takipçileri dualarını esirgemedi. Bizde küçük Neva’ya biran önce Allah’tan şifalar diliyoruz.

18-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar