İpek Açar anne olmaya hazırlanıyor

İpek Açar anne olmaya hazırlanıyor
Ünlü şarkıcı İpek Açar eşi Alper Kömürcü ile birlikte bu yaz başında Bodrum’a taşınmıştı. Ünlü ismin 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Bu yaz magazin basını pek çok ünlü isimle ilgili çarpıcı haberleri okuyucu ya da izleyicilerine duyurdu. Yeni evlilikler, nişanlar, ayrılıklar ve en çok da bu yaz magazin basınında yer alan haberler arasında ünlülerin dünyaya yeni gelecek çocuklarıyla ilgili haberler yer aldı. Pek çok ünlü ismin hamile kaldığı ya da dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğuna dair haberlerin yer aldığı magazin basınında buna benzer bir haber daha yer aldı. Bir zamanlar ünlü şarkıcı merhum Kayahan ile evli olan ve bu evlilikten bir de kızı bulunan ünlü şarkıcı İpek Açar’ın ikinci evliliğinden hamile olduğu ve bir bebek beklediği haberleri magazin basınında, sosyal medyada ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer aldı. Kayahan’ın vefatının ardından uzun bir süre bekleyen ve daha sonra Alper Kömürcü ile evlenen İpek Açar’ın hamile olduğu haberleri magazin cephesinde geniş şekilde yer buldu. 13 Eylül 2019 yılında evlenen ünlü şarkıcı çift daha önce de bir çocuk edinmek için Çocuk Esirgeme Kurumu’na başvurmuştu.

Yeniden anne oluyor

Genç yaşında Şarkıcı Kayahan ile evlenen ve Kayahan’ın hayatını kaybetmesi üzerine uzun bir aradan sonra 2019 yılında yeniden dünya evine giren ünlü isim İpek Açar bu günlerde oldukça heyecanlı anlar yaşıyor. Alper Kömürcü ile evli olan ünlü isim daha önce yaptığı bir açıklamada sağlık sorunları olduğunu ve bir daha anne olmasının zor olduğun u belirtmişti. Aynı zamanda Çocuk Esirgeme Kurumu’na evlat edinmek için başvuruda bulunan çiftin bir bebeklerinin olacağı haberi geniş şekilde yankı buldu. Uzun bir süre bu haberi magazin basınından gizlemeyi başaran çiftin dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğu da ayrıca öğrenildi.

Bodrum’a yerleştiler

Ünlü müzisyen çift İpek Açar ve Alper Kömürcü bu yaz başında hayatları ve yaşadıkları yerle ilgili bir karar alarak İstanbul’dan taşınmaya ve Bodrum’da yaşamaya karar vermişlerdi. Sadece iş için İstanbul’a gelen çiftin bir bebeklerinin olacağı haberi çiftin sevenlerini oldukça mutlu etti. İpek Açar’ın ilk evliliği olan Kayahan’dan ayrıca 23 yaşında bir kızı var. Ünlü isim 45 yaşında ve halen müzikle uğraşıyor.

22-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar