Sinem Kobal’dan Örnek Davranış!

Sinem Kobal’dan Örnek Davranış!
Ünlüler son günlerde başlattıkları ve destek verdikleri yardım kampanyalarıyla gündemde. Oyuncu Sinem Kobal da örnek bir davranışla gençlerin eğitim giderlerine katkıda bulundu.

Ünlü kişilerin yardımseverlik faaliyetlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilikleri olan Sinem Kobal da farklı bir iyilik kampanyası başlattı. Geçtiğimiz günlerde giymediği kıyafetleri satışa çıkaran Kobal, elde ettiği geliri ihtiyaç sahiplerine bağışladı. Kobal, bir internet sitesi vasıtasıyla satılan kıyafetlerin gelirini 20 gencin eğitimine harcanması için bağışladı. Ayrıca otizmli bir çocuğun eğitimine destek veren Kobal’ın bu güzel davranışı taktir topladı.

Kenan ve Sinem İmirzalıoğlu yardımsever bir aile

Dünya genelinde yaşanan salgın sebebiyle sıkıntılı bir süreçtenten geçilen bu dönemde, birçok insan geçimini sağladığı işlerini yapamıyor. Ülkemizde de bir çok iş yerinin kapanmasının yanında günübirlik işlerle yaşamlarını sürdürenlerin işleri de ya aksadı ya da tamamen bitti. Dolayısıyla bir çok vatandaşımızın sosyal yardımlara olan ihtiyaçları da artış gösterdi. Böyle bir dönemde ünlü ve varlıklı kişilerin gösterdikleri hassasiyet takdir topluyor. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bu zorlu süreçte birçok aileye gıda yardımında bulunduğu öğrenildi. Ayrıca ünlü çiftin dairelerinde oturan kişilerden kira alınmadığı da sosyal medyaya yansımıştı. Sinem Kobal’ın bir internet sitesinde satıp gelirleri ile ihtiyaç sahibi 20 gencin ve otizmli bir çocuğun eğitimine destek olarak vermesi taktire şayan bir davranış. Çift, yaptıkları yardımların gizli kalmasını isteseler de sosyal medya ortamında yardımsever davranışaları çok konuşulanlar arasında.

Sinem Kobal Kimdir?

Ev hanımı bir annenin ve inşaat mühendisi bir babanın ilk çocuğu olan Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 İstanbul doğumludur. Lüks yaşamı ile sık sık gündeme gelen Kobal, daha ilk okula başlamadan bale eğitimi gördü. 8 yıl bale eğitimine istikrarlı olarak devam etti. Lise hayatı boyunca basketbol ve voleybol oynayıp, step yapan Kobal, 2001 yılında Özel Acıbadem Lisesi'nden mezun oldu. Sinem Kobal, Dormen Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı. Dizi oyunculuğun ilk adımı ise 13 yaşında başladığı Show Tv'nin sevilen yapımı Dadı dizisiydi. Selena adlı dizi ile devam ettiği kariyerine aynı zamanda Uygur Tiyatrosu bünyesinde devam etti. Hürrem Sultan, Lise Defteri, Küçük Sırlar, Gönül İşleri Kobal'ın rol aldığı dizilerden bir kaçı. Ayrıca Okul ve Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu sinema filmlerinde de oynadı. 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal’ın aktif oyunculuk kariyeri devam ediyor.

 

10-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar