Alparslan Büyük Selçuklu 2. Sezonun Yayın Tarihi Belli

Alparslan Büyük Selçuklu 2. Sezonun Yayın Tarihi Belli
TRT 1 ekranlarının sevilen ve reytingi bol dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu 2. Sezona hazır. Dizinin yeni bölümü 19 Eylül Pazartesi akşamı TRT 1’de.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi seyirci tarafından heyecanla beklenmeye devam ediyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi ilk sezonunda yayınlandığı pazartesi gününde en çok seyredilen yapımların başında yer alıyordu. Bir dönem dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu, Büyük Selçuklu Devleti’nin kuruluş yıllarında yaşanılan siyasi, askeri ve ekonomik olayları ele alıyor. Özellikle aksiyon ve savaş sahneleriyle dikkatleri çeken ve seyirciyi ekran başına kilitleyen Alparslan Büyük Selçuklu yeni yayın dönemi için geçtiğimiz haftalarda çekimlere başlamıştı. TRT 1’in en çok reyting alan yapımlarından biri olan Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni yayın dönemindeki ilk bölümünün yayın tarihi de belli oldu.

19 Eylül’de Yayında

TRT 1 ekranlarının sevilen ve başarılı dizilerinden biri olan Alparslan Büyük Selçuklu 2. Sezon için yayına hazır. Akli Film tarafından hazırlanan ve başrolünde Barış Arduç’un yer aldığı dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu yeni yayın döneminin ilk bölümü olan 28. Bölümüyle 19 Eylül Pazartesi akşamı seyircinin karşısına çıkacak. Bu sezonda yine aynı geçen sezon olduğu gibi aksiyon ve savaş sahneleriyle seyirciyi heyecanlandıracak ve ekrana kilitleyecek olan dizi yayınlandığı pazartesi akşamlarının en çok reyting alan dizisi unvanını da taşıyor. 2. Sezonun ilk fragmanı ekrana gelen ve seyirciyi heyecanlandıran dizinin yayın tarihi ise 19 Eylül Pazartesi olarak belirlendi.

Diziye Yeni Oyuncular Katıldı

Öbür taraftan birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu’da sezon sonunda bazı oyuncular ile yollar ayrılmıştı. Dizide rol alan ve Barış Arduç’un partneri olan ve Akça Hatun karakterine hayat veren Fahriye Evcen diziden ayrılmıştı. Ayrıca dizide Tuğrul Bey karakterine hayat veren ünlü isim Barış Bağcı da sezon sonunda diziyle vedalaşmıştı. Bu oyuncuların yerine diziye yeni isimler katıldı. Hikayeye göre diziye yeni katılan isimler arasında, Kayra Zabcı, Serhat Tutumluer, Bora Cengiz, Umut Karadağ ve Öykü Gürman dahil oldu. TRT 1 ekranlarının sevilen ve aksiyonu bol dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun 2. Sezonunda alacağı reyting şimdiden merak edilmeye başladı.

15-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar