Siyah İnci'nin setinden ilk kareler

Siyah İnci'nin setinden ilk kareler
Eylül ayında ekranlara yeni bir soluk getirecek olan dizi Siyah İnci'nin setinden ilk kareler gelmeye başladı. Star Tv'nin yeni dizisi Siyah İnci ne zaman başlayacak? Siyah İnci'de hangi oyuncular rol alacak?

Star TV ekranları Eylül ayında bomba gibi bir dizi ile sezona giriş yapmaya hazırlanıyor. Dizinin çekimleri şimdiden başladı. Çekimleri Çeşme Ildır'da başlayan dizinin başrollerini güzelliği ile adından sıkça söz ettiren oyuncu Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman yer alıyor. Bu oyuncuların yanı sıra Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Nurseli İdiz Burak Altay, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof da yer alıyor. Yeni sezonda ekranlara gelecek olan diziyi STAR TV CANLI İZLE adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz..

SİYAH İNCİ'DEN İLK KARELER

İzleyiciyi ekran başına toplamaya hazırlanan dizinin setinden ilk kareler internete sızdı. Yeni sezonun en iddialı dizileri arasına girecek olan Siyah İnci dizisinden kareler;

Siyah İnci'nin oyuncuları:

Siyah İnci olan bu dramanın senaryosunu Yekta Torun, Duygu Tankaş ve Betül Yağsağan gibi önemli isimler yazdı.Erol Özlevi'nin çekeceği dizinin başrol oyuncuları olarak Güneşin Kızları dizisiyle ekran seyircisinin kalbine taht kuran Hande Erçel, Tolgahan Sayışman, Berk Hakman ve Hüseyin Avni Danyal seçildi. Merakla beklenen dizinin bu ay sonunda çekimlerine başlanacağı açıklandı. Bakalım büyük merak ve heyecanla beklenen dizi Siyah İnci reytinglerde beklediği başarıyı elde edecek mi? 

08-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar