Slovenya - Danimarka CANLI İZLE

Slovenya - Danimarka CANLI İZLE
Slovenya - Danimarka canlı izle: UEFA Euro 2024 C Grubu'nda Slovenya - Danimarka maçı 16 Haziran Pazar günü 19:00'da oynanacak. Online olarak Canlı TV'den izleyin.

Slovenya ile Danimarka, UEFA Euro 2024 C Grubu ilk maçında karşı karşıya geliyor. 16 Haziran Pazar günü TSİ 19:00'da başlayacak maça Stuttgart Arena ev sahipliği yapacak. Mücadelenin heyecanı naklen TRT 1 ekranlarında yaşanacak. Tribünlerde binler ekran başında milyonlar Slovenya - Danimarka maçı için heyecan duyuyor. Slovenya - Danimarka canlı izle. İnternet üzerinden mücadeleyi izlemek isteyenler de milyonları bulacaktır. Bu maçı canlı ve online olarak Canlı TV farkıyla kolayca izleyin. 

Slovenya - Danimarka Canlı Yayın

Slovenya - Danimarka karşılaşması 16 Haziran Pazar günü saat 19:00'da TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşacak. Mücadelenin canlı yayınını TRT 1 yayınımızdan veya aşağıdaki görsele tıklayarak izleyebilirsiniz.

Danimarka - İlgiltere Canlı Yayın

Slovenya Euro 2024 kadrosu

Kaleci:

Jan Oblak

Vid Belec

Igor Vekić

Defans:

Žan Karničnik

Jure Balkovec

Miha Blažič

Jon Gorenc Stanković

Jaka Bijol

Erik Janža

Petar Stojanović

Vanja Drkušić

David Brekalo

Orta saha:

Benjamin Verbič

Sandi Lovrić

Timi Elšnik

Jasmin Kurtić

Tomi Horvat

Adam Gnezda Čerin

Nino Žugelj

Adrian Zeljkovic

Josip Iličić

Forvet:

Andraž Šporar

Benjamin Šeško

Jan Mlakar

Žan Vipotnik

Žan Celar

Danimarka Euro 2024 kadrosu

Kaleci:

Kasper Schmeichel

Mads Hermansen

Frederik Rønnow

Defans:

Joachim Andersen

Jannik Vestergaard

Simon Kjær

Joakim Mæhle

Andreas Christensen

Mathias Jørgensen

Victor Kristiansen

Alexander Bah

Rasmus Kristensen

Orta saha:

Mathias Jensen

Thomas Delaney

Christian Eriksen

Christian Nørgaard

Morten Hjulmand

Pierre-Emile Højbjerg

Anders Dreyer

Jacob Bruun Larsen

Forvet:

Rasmus Højlund

Andreas Skov Olsen

Kasper Dolberg

Mikkel Damsgaard

Jonas Wind

Yussuf Poulsen

Slovenya ve Danimarka'nın dikkat çeken isimleri

21 yaşındaki Benjamin Šeško, Slovenya takımının gelecek vaat eden oyuncusu konumunda. Geride bıraktığımız sezon başında 24 milyon euro bonservis ücretiyle Salzburg'dan Leipzig'e transfer oldu. Sezonun sonlarına doğru performansıyla göz doldurdu. Bundesliga'da 31 maçta 14 gol kaydederken son 7 maçın hepsinde fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Yükselen bu grafiği Euro 2024'de de sürdürmesi Slovenlerin en büyük temennisinde.

Danimarka cephesinde de 21 yaşında bir hücum oyuncusu gözlerin çevrileceği isim olacak. Rasmus Højlund geçen sezon başı 70 milyon sterlin bonservisle Atalanta'dan Manchester United'a transfer oldu. Bonservisin bu denli yüksek olması beklentilerin artmasına sebep oldu. Premier Lig'de 30 maçta 10 gol atarken yer yer performansı tartışılsa da yeteneklerini sergilediği anlar taraftarları kendine inandırdı. Turnuvada da nasıl bir oyun ortaya koyacağı merak ediliyor.

16-06-2024
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler