Şok! Baraj Dizisi’nin Çekimi Durdu!

Şok! Baraj Dizisi’nin Çekimi Durdu!
Şok! Baraj Dizisi'nin çekimi durdu! Fox Tv'nin yeni dizilerinden Baraj'ın çekimleri başrol oyuncusu Biran Damla Sönmez'in domuz gribi olması dolayısıyla durdu. İşte detaylar!

Türk Sinema’sının en önemli filmlerinden biri olan ve oyuncu kadrosunu yine Türk Sineması’nın ünlü oyuncularından Türkan Şoray, Tarık Akan gibi oyuncuların yer aldığı Baraj Filmi’nin dizi versiyonu olan ve Fox Tv’de ekrana gelecek Baraj Dizisi geçtiğimiz günlerde sete inerek çekimlere başlamıştı. Med Yapım tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, Tuna Orhan, Sait Genay, Mesut Yılmaz, İhsan İlhan, Şamil Kafkas gibi oyuncular yer alıyor. Baraj Filminin Başrolü Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ve Fatih Aksoy’un yapımcılığını üstlendiği, Hasan Tolga Pulat’ın hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de senaryosunu kaleme aldığı dizinin çekimleri zorunlu olarak durdu. Dizinin çekimlerinin durması bir anda kulisleri ve sosyal medyayı hareketlendirirken çekimin durma sebebi ise daha sonradan anlaşıldı. İşte detaylar!

Baraj Dizisi’nin Başrolü Biran Damla Yılmaz Domuz Gribine Yakalandı!

Türk sinemasının kült filmlerinden olan Baraj’ın dizi versiyonu Baraj Dizisi Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanıyor. Dizi geçtiğimiz günlerde sete inerek çekimlere start verdi. Yakın zamanda ekrana gelmesi beklenen ve seyircinin heyecanla beklediği 2020 dizilerinden olan Baraj’ın çekimleri zorunlu olarak durdu. Elde olmayan sebeplerden dolayı sete ara veren dizinin başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz’ın domuz gribine yakalandığı ve zorunlu olarak sete ara verildiği açıklanırken başarılı oyuncunun tedavisine başlandığı ve oyuncunun bir süre dinleneceği belirtildi. Dizide Türkan Şoray’ın canlandırdığı Aysel karakterini canlandıran Biran Damla’nın kısa zamanda iyileşmesi bekleniyor.

Feyyaz Duman’a Yeni İmaj!

Kadın Dizisinde üç sezon boyunca rol alan ve gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan oyuncu Feyyaz Duman’da aynı şekilde Baraj Dizisi’nde rol alıyor. Dizide Nazım karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak olan Feyyaz Duman’ın Barajda yeni bir imaja bürüneceği açıklandı. Kadın dizisinin yeni bitmesi ve seyircinin Feyyaz Duman2ın yüzüne aşina olması sebebiyle yönetmenin oyuncuda imaj değişikliği istediği ve Feyyaz Duman’ın da saç, sakal ve bıyıklarını uzatmaya başladığı belirtildi. Sete ara verilmesinin sebeplerinden birinin de bu olduğu açıklanırken kısa sürede ekibin yeniden işbaşı yapacağı ve sete kaldıkları yerden devam edecekleri açıklandı.

21-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar