Şok! Fikret Kuşkan Nurgül Yeşilçay’lı Kefaret Dizisiyle mi Anlaştı?

Şok! Fikret Kuşkan Nurgül Yeşilçay’lı Kefaret Dizisiyle mi Anlaştı?
Zalim İstanbul’un başarılı oyuncusu Fikret Kuşkan’ın önümüzdeki sezon Fox Tv’de yayınlanacağı açıklanan Kefaret dizisiyle görüşmelere başladığı iddia edildi. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve son olarak pandemi dolayısıyla mart ayı ortalarında çekimlerine ara verilen Zalim İstanbul Dizisinin başarılı oyuncusu Fikret Kuşkan’la ilgili olarak son günlerde peş peşe gelişmeler yaşanmaya başlandı. Daha önce tüm diziler gibi Zalim İstanbul’un da sete çıkacağı ve yarım kalan bölüm ve üç bölüm daha çekerek final yapacağı açıklanmış ve çekim için bayramdan sonra işaret edilmişti. Ancak daha sonra şok bir gelişme ortaya çıkarak Fikret Kuşkan’ın zalim İstanbul’da oynamak istemediği iddiaları ortaya atılmıştı. Şimdi ise yine Fikret Kuşkan’la ilgili olarak çarpıcı bir gelişme yaşandı. İşte detaylar!

Fikret Kuşkan Hangi Dizide?

Halen Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve bu sezon ikincisezonu olan Zalim İstanbul’da Agah karakteri olarak seyirci karşısına çıkan ünlü ve başarılı oyuncu Fikret Kuşkan’la ilgili olarak son günlerde iddialar peş peşe gelmeye başlandı. Mart ayı ortalarında koronavirüs sebebiyle ara veren Zalim İstanbul’un 37. Bölümü yarıda kalmıştı. Dizinin yarım kalan bölümünün ve son üç bölümünün çekimleri için yapımcı Avşar Film bayramdan sonrası için hazırlık yaparken dizinin başrol oyuncusu Agah karakterini canlandıran Fikret Kuşkan’ın zalim İstanbul’da pandemi endişesi nedeniyle oynamak istemediği iddiaları ortaya atılmıştı. Hatta Fikret Kuşkan’ın bunun için mahkemeyi bile göze aldığı söylenmişti. Üç bölüm daha yayınlandıktan sonra final yapacağı konuşulan Zalim İstanbul halen çekimlere başlayabilmiş değil. Şimdi Zalim İstanbul’da Agah karakteriyle seyirci karşısına çıkan Fikret Kuşkan’ın önümüzdeki Eylül sezonunda Fox Tv’de yayınlanması planlanan Kefaret dizisinde rol alacağı ve bunun görüşmelerine başladığı iddia edildi.

Kefaret Dizi Eylül’de Fox Tv’de!

Şimdilerde başarılı oyuncu Fikret Kuşkan’ın da adının geçtiği ve oyuncuyla görüşmelerin devam ettiğinin iddia edildiği Kefaret dizisinin yapımcılığını 25 Film yapıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Selin Demirdelen otururken, dizinin senaryosunu Mahinur Ergun kaleme alıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın rol alacağı dizinin Eylül yayın döneminde Fox Tv’de ekrana geleceği konuşulurken diziyle başarılı oyuncu Fikret Kuşkan’ın da adı geçmeye başlandı. Cast çalışmaları devam eden dizinin Ağustos ayında sete inerek çekimlere başlaması planlanıyor.

27-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar