Şok İddia! Evini Terk Eden Ünlü Oyuncu Kim?

Şok İddia! Evini Terk Eden Ünlü Oyuncu Kim?
Ünlü oyuncu Ozan Güven son yaşadıklarının ardından evini terk ederek gözlerden uzak bir yerde yaşamaya başladı. Ünlü oyuncunun nerede olduğu ise bilinmiyor. İşte detaylar!

Geçtiğimiz aylarda magazin basınında ve sosyal medyada uzun süre gündemde olan ve hemen herkesin konudan haberdar olduğu Ozan Güven ve sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında yaşananlar henüz tam anlamıyla unutulmuş değil. Mahkemeye taşınan olay sonrası gem Deniz Bulutsuz hem de ozan Güven cephesinden açıklamalar, iddialar gelmiş ve gerçek ne tam olarak anlaşılamamıştı. Oyuncu Ozan Güven’in sevgilisine şiddet uyguladığı iddiaları üzerine magazin basını sosyal medya ve olaya ilgi ve merak duyan herkes gerçekte neler olduğunu merakla beklemeye devam ediyor. Artık olay adli mercilere yansımış durumda ve olayın en doğru kararını mahkemeler verecektir. Ancak yaşanan son gelişme yavaş yavaş unutulmaya başlanan olayı tekrar gündeme getirdi. Ünlü ve başarılı oyuncu Ozan Güven yaşananlardan ve meraklı gözlerden uzak olabilmek için İstanbul Levent’te bulunan villasını terk ederek bilinmeyen bir yerde yaşamaya başladı. İşte haberin detaylar!

Ozan Güven Evini Terk Etti!

Ünlü oyuncu Ozan Güven son aylarda yaşadıklarıyla hemen herkesin dilinde. Ünlü oyuncunun sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddialarıyla ilgili yaşananlar ünlü oyuncuyu bir anda magazin ve sosyal medyanın gündeminde uzun süre yer almasına neden olmuştu. Ozan Güven’in iddiaları kabul etmediği ve karşı iddialarda bulunduğu olay mahkemeye intikal etmiş durumda ve yakın zamanda davanın görülmeye başlanacağı tahmin ediliyor. Tüm bu süreçte oldukça zor zamanlar geçiren oyuncu Ozan Güven’in daha fazla göz önünde bulunarak yıpranmamak ve ilgi odağı olmamak için yaşadığı evi terk ederek başka yerde yaşamaya başladığı iddia edildi.

Ozan Güven Nerede?

Son zamanlarda yaşananlar sonrasında magazin basını ve sosyal medyanın ilgisinden ve baskısından sıkılan başarılı oyuncu Ozan Güven yaşadığı yeri terk etti. Levent’te bulunan villasından ayrılan oyuncunun nerede olduğu ise bilinmiyor. Oyuncunun Levent’te bulunan villasının panjurları devamlı kapalı görünürken, arabasının ise toz içinde olduğu ve uzun süredir kullanamadığı anlaşılan motorsikletinin de brandayla örtülü olduğu iddia ediliyor. Komşuların iddialarına göre ise Ozan Güven ve yardımcıları eve gelmiyorlar ve hatta elektrik, doğalgaz ve su gibi saatlerin de okunamadı belirtiliyor.

24-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar