Şok Şok! YouTuber Arif Gökçe arkadaşını mı öldürdü?

 Şok Şok! YouTuber Arif Gökçe arkadaşını mı öldürdü?
Ünlü youtuber Arif Gökçe, arkadaşını öldürdüğü iddialarını doğruladı. Arif Gökçe kimi öldürdü? Arif Gökçe arkadaşını neden öldürdü?

Ünlü YouTuber Arif Gökçek arkadaşını mı öldürdü? Geçtiğimiz saatlerde arkadaşının ölümüne sebep olduğunu açıklayan Arif Gökçek herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya dünyasını birbirine katan iddianın ise doğru olduğu ortaya çıktı. Ünlü YouTuber Arif Gökçek'in arkadaşı Halil Karakız'ı nasıl öldürdüğü ise kan donduracak şekildeydi. Peki Arif Gökçek arkadaşını neden öldürdü? Arif Gökçek kimdir? Arif Gökçek kimi öldürdü? İşte Arif Gökçek'in işlediği cinayeti ile ilgili şok gelişmeler...

Tatil için gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yer alan Girne'de kayıplara karışan Halil Karakız, aylardır bulunamamıştı. 5 Aralık tarihinde Kahramanamaraş'tan Girne'ye tatil için giden Halil Karakız, günün erken saatlerinde arkadaşı Arif Gökçek ile birlikte Girne Antik Limanı'na gitmişti. Ardından ikilisi arasında bir atrtışma söz konusu olmuş ve olay orada başlamıştı. Arif Gökçe ise arkadaşı Halil Karakız'ın kafasına taş ile vurmuş ve denize atmıştı. Olay esnasında alkollu olduğunu ifade eden Arif Gökçek, olayın ardından polisi arayarak arkadaşı Halil Karakız'ın ailesi ile kavga ettiğini iddia etmişti. Arif Gökçek, arkadaşı Halil Karakız'ın ailesi ile tartıştıktan sonra 'Kendine iyi bak. Sen benim en iyi arkadaşımsın' diyerek kendini kayalara doğru attığını söylemişti.

Olayın ardından başlatılan arama çalışmalarında birgün sonra Halil Karakız'ın kayalıkların arasında sıkışan cansız bedenine ulaşılmıştı. Ardından yapılan otopsi sonucunda Karakız'ın başına sert bir cisim ile vurulduğu ispatlanmıştı. Gözaltına alınan Arif Gökçek ise, çıkarıldığı mahkeme esnasında cinayeti itiraf ettiği belirtildi. Ancak aralarında nasıl bir tartışma geçtiğine dair henüz bir açıklama yapılmadı. Mahkeme ise sürecin devamı için Arif Gökçek'e 8 gün gözaltı süresi verdi.

Youtuber ne demek?

Dünyanın en çok izlenen video izleme adresi Youtube'da kullancılar video çekerek çok fazla sayıda izlenen kişiye youtuber denmektedir. Popüler konuları ele alarak çekilen videolar zamanla sayısız erişim sağlıyor ve videoyu çeken kullanıcı hemen herkes tarafından takip edilmeye başlanıyor. Bu sayede ise kullanıcı Youtuber olmuş oluyor.

Youtuber nasıl olunur?

Öncelikle bir youtube kanalı oluşturarak, takipçilerinize ulşamaya başlayabilirsiniz. Herhangi bir konu belirledikten sonra devamlı olarak aynı konu üzerinden dikkat çekici videolar paylaşmanız gerekmektedir. 

12-12-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar