Ala Tokel Kazaya Karıştı

Ala Tokel Kazaya Karıştı
Sosyal medyanın ünlülerinden biri olan ünlü YouTuber Ala Tokel geçtiğimiz gece özel şoförüyle bir trafik kazasına karıştı.

Magazin dünyası ve özellikle sosyal medyanın en çok tanınan simlerinden biri olan ve bir zamanlar Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan ile aşk yaşayan ünlü YouTuber AlaTokel önceki gece İstanbul Ulus’ta bir trafik kazası atlattı. Ünlü YouTuber geçtiğimiz gece Ulus’ta özel şoförüyle trafikte seyrederken 07 plakalı araçla çarpıştı. Olay sırasında kaza yerine basın mensuplarının gelmesi ünlü ismi panikletti ve Ala Tokel olay yerinden ayrılmaya çalıştı. Ancak kaza sırasında karşı taraf araçta bulunanlar olay yerine trafik polisi çağırmak istedi. Bu sırada görüntü alan basın mensuplarına dönen ünlü isim muhabirlerin sorularını cevaplamadı ve kameramanların görüntü almasına engel olmaya çalıştı. Öbür taraftan Ala Tokel’in özel şoförü de kameramanları engelleyerek görüntü almalarına mani olmaya çalıştı. Kısa bir gerginlik yaşanan gecede Ala Tokel daha sonra polisin olay yerine gelmesini beklemeden bir arkadaşıyla kaza mahallinden uzaklaştı.

Polisi Beklemedi

Önceki gece Ulus’ta trafik kazasına karışan ünlü YouTuber Ala Tokel özel şoförüyle birlikte kısa bir süre basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. 07 plakalı bir araçla çarpışan ve özel şoförünün kullandığı araçla yol alan AlaTokel daha sonra polisin olay yerine gelmesini beklemeden bir arkadaşıyla olay yerinden ayrıldı. Polisi bekleyen 07 plakalı aracı kullanan kişi ise aracın kiralık olduğunu belirterek polisin gelmesini bekledi. 07 plakalı araçta bulunanlar ünlü YouTuber Ala Tokel’den şikayetçi oldular.

Ala Tokel Kimdir?

Sosyal medyanın ünlülerinden olan YouTuber Ala Tokel 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Ala Tokel’in babası Türk annesi ise İranlıdır. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Ala Tokel son dönemlerin ünlü uğraşlarından Youtuberlik ile ilgilenmekte ve paylaşımları binlerce beğeni almaktadır. Ala Tokel daha önce bir kez evlenmiş ve boşanmıştır. Ünlü isim bununla ilgili olarak bir röportajında “ben biraz tabuları yıkıp çok farklı bir evlilik yaptım galiba kendi açımdan. Benim için her şey evliyken olağanüstüydü. Genel olarak her şey mükemmeldi. Ama biraz erkendi benim için bence. Ben 21 – 22 yaşındaydım zaten. O zaman gece dışarı çıkmaya yeni başlamıştım. Ne evliliğimden ne de boşanmamdan pişman olmadım. Evlenirken de çok nettim, boşanırken de çok nettim. İyi ki böyle bir şey yaşamışım” ifadelerini kullandı.

22-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar