Şok! Survivor’a Kim Veda Etti?

Şok! Survivor’a Kim Veda Etti?
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da bir eleme gecesi daha yaşandı. Yarışmanın son dönemlerine damga vuran güçlü yarışmacı adaya veda eden isim oldu. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor’da bu akşam yapılan ada konseyinde yapılan eleme gecesinde bir devir kapandı. Şok bir gelişme yaşandı ve adaya, Survivor’a damga vuran isimlerden en güçlülerinden biri veda etti. Seyirciyi de şoke eden bu eleme sonrası artık adada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Artık Survivor 2020’de adada kalan son beş kişi arasında rekabetin bile değişeceği ve son beş arasında artık yeni liderlerin çıkacağı bir eleme konseyi yaşandı. Survivor eleme gecesine eleme potasında giren Berkan, Sercan ve Yasin üçlüsünden son dönemin en güçlü isimlerinden olan ve yarışmadaki dokunulmazlıklara adeta ambargo koyan başarılı yarışmacı Sercan Yıldırım eleme gecesinde seyircinin SMS’leriyle adaya veda eden isim oldu.

Son Ödül Oyunu ve Sercan Yıldırım!

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler arasında yaşanan rekabetin, enerjinin ve psikolojik etkinin üst düzeyde yaşandığı adada bir ödül ve bir eleme gecesi daha yaşandı. Survivor 2020’nin son ödül töreninde mavi takım kırmızı takıma karşı 10 – 3 gibi bir üstünlükle son ödül oyununu kazandı. Sercan, Yasin ve Cemal Can’dan oluşan mavi takım böylece son ödül oyununu kazandı. Gecenin sonunda eleme gecesi yaşandı ve eleme gecesinde şok bir gelişme yaşandı ve yarışmaya son dönemlerde adeta damga vuran ve dokunulmazlıklara amborga koyan ve gücü ve enerjisiyle yarışmayı domine eden Sercan Yıldırım yarışmaya veda etti. Seyircinin SMS’leri sonucu adaya veda eden Sercan’ın adaya veda etmesi özellikle yarışmada en çok anlaştığı Elif’in duygusal anları ve ağlaması dikkat çekti. Yarışmada kalanlara tek tek veda eden ve adadan ayrılan Sercan’ın elenmesi özellikle son dönemdeki başarıları sebebiyle büyük üzüntü yaşandı. Sercan Yıldırım’ın elenmesiyle adada son beş yarışmacı kaldı.

Sercan Yıldırım Kimdir?

Bir dönem Bursaspor, Galatasaray, Sivasspor gibi üst düzey kulüplerde top koşturan ve başarılarıyla futbola da damga vuran Sercan Yıldırım Bursa’da dünyaya gelmiştir. Özellikle Bursaspor’da top koşturduğu zamanlar oldukça başarılı bir performans sergileyen ve bu performansıyla Galatasaray’a transfer olan Sercan Yıldırım Survivor 2020’nin en güçlü isimleri arasında da yer aldı. Son dönemde parkurlara damga vuran Sercan Yıldırım’ın yarışmadan elenmesi herkeste büyük şok etkisi oluşturdu.

08-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar