Son günlerin çok konuşulan dizisi Bir Başkadır'ı başrol oyuncusu anlattı!

Son günlerin en çok konuşulan dizisi Bir Başkadır'ı başrol oyuncusu anlattı!
Çeşitli platformlarda en çok konuşulan dizi olan Bir Başkadır, gündemden düşmüyor. Bir Başkadır dizisinin başrol oyuncularından Öykü Karayel'den çok özel açıklamalar…

Dizi ve film platformu Netflix'in yerli yapımlarından biri olan Bir Başkadır son günlerde özellikle sosyal medyada üzerine yüzlerce yorumun yapıldığı bir dizi. Dizinin senaryosu ve oyunculuk performansları çok beğenilirken bazı noktalarda fikir ayrılığı yaşayan izleyiciler konuyu sosyal medyaya taşıdı ve Bir Başkadır merak edilen bir yapım oldu. Kısa sürede etkisi tüm topluma yayılan Bir Başkadır dizisindeki dikkat çeken karakterlerden biri olan Meryem'i canlandıran Öykü Karayel açıklamalarda bulundu.

Bir Başkadır'ın Meryem'i içimizden biri

Netfilix'in yerli yapımı Bir Başkadır yayınlandığı andan itibaren en çok konuşulanlar arasına girdi. Gazeteci Ayşe Arman'ın dizinin başrol oyuncusu Öykü Karayel'e bir röportaj yaptı. Her sahnesi ilgiyle izlenen dizinin ana karakteri Meryem'i canlandıran Karayel, Meryem'in içimizden biri olduğunu söylüyor ve kendini yakın hissediyor musun? sorusuna, "Çoook. Meryem içimizden biri. Beraber yaşadığımız insanlardan biri" cevabını veriyor.

Öykü Karayel Meryem karakterini anlattı

Bir Başkadır dizisinde en çok beğenilen oyunculuk performanslarından biri Öykü Karayel'e aitti. Başörtülü bir kadını canlandıran Karayel, karakterle benzerlik ve farklılıklarını anlattı. Öykü Karyel, "Onun bana göre artıları var! Mesela Meryem, sezgileri çok kuvvetli bir kadın. İçgüdüsel olarak, kendine, neyin iyi geldiğini biliyor. Kendisini ifade etmekte aslında bana nazaran çok daha başarılı! Ama birtakım kalıpların içine düşmüş. Sıkışmış hissediyor bazı açılardan kendini. Peki bu, onun suçu mu? Hayır! Hayat, buna sebep olmuş, yaşadığı sosyal çevre buna sebep olmuş… Fakat oradan çok saf, çok naif bir şekilde kendine çıkış yolları bulabiliyor" ifadelerini kullandı.

Bir Başkadır gündemden düşmüyor!

Ayşe Arman'ın Meryem karakterinin duygusal durumuyla ilgili sorduğu soruyu da cevaplayan Öykü Karayel, "Elbette! Farklılıklar, her zaman bizi itmez. Tam tersine bazı insanlar için çekicidir. Meryem, o manada, biraz daha meraklı ve açık bir insan. Dolayısıyla Sinan gibi çevresinde çok olmayan birinden etkilenmesi kadar doğal bir şey yok bence!" diye konuştu. Bir Başkadır dizisi son dönemde çekilmiş en kaliteli yapımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Sosyal medya başta olmak üzere tüm platformlarda dizi ile ilgili haber ve yorumlar yapılıyor.

17-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar