Irmak Ünal Koronavirüse Nasıl Yakalandığını Anlattı!

Irmak Ünal Koronavirüse Nasıl Yakalandığını Anlattı!
Ünlü oyuncu Irmak Ünal geçtiğimiz haftalarda Koronavirüse yakalanmış ve hastalığı ağır bir şekilde geçirmişti. Irmak Ünal şimdi de hastalığa nasıl yakalandığını anlattı.

Ünlü oyuncu Irmak Ünal geçtiğimiz haftalarda Koronavirüse yakalanmış ve tedavisine başlanmıştı. Ünlü oyuncu Cihan Ünal’ın kızı olan ve pek çok sinema filmi ve dizide rol alan ve seyircinin de beğeniyle takip ettiği ünlü ve güzel oyunculardan Irmak Ünal yakalandığı koronavirüsün ardından tedavisinin devam ettiğini anlattı ve takipçileriyle yaşadığı ağır süreci paylaştı. Irmak Ünal koronavirüsün etkilerini ve bu virüse nasıl yakalandığını detaylarıyla anlattı ve çevresindekileri bu salgına karşı dikkatli olmaya çağırdı. İşte haberin detayları!

Irmak Ünal Yaşadıklarını Anlattı!

Geçtiğimiz haftalarda Koronavirüse yakalanan ve tedavi altına alınan ünlü oyuncu Irmak Ünal yaşadıklarını anlattı.  Irmak Ünal koronavirsün en ufak bir ihmalde bile bulaştığını dile getirerek takipçilerini bu salgına karşı dikkatli olmaları ve gereken her türlü tedbiri almaları konusunda uyardı. Irmak Ünal yaptığı paylaşımda “Virüsün bulaştığı ortam bir arkadaşımın evinde kahve sohbetidir. Ancak şu detay fark yarattı, telefonumu eline aldı ve uzun süre onda kaldı. Sonrasından da ben telefonda görüşme yaptım. Bunun virüsün bulaşmasında çok büyük etken olduğunu düşünüyorum. O gün iki arkadaşıma daha bulaştı ama ben ağır geçirdim. Etrafta bir şey yok oldum bitti diyenleri dinlemeyin” ifadelerini kullandı. Irmak Ünal bundan yaklaşık 3 hafta önce okulların açılmasıyla birlikte İstanbul’a gelmiş ve Koronavirüse yakalanarak hastanede tedavi altına alınmıştı.

Boğuşuyorum!

Irmak Ünal koronavirüse yakalanmasının ardından yaptığı paylaşımda “son dört gündür koronavirüs ile boğuşuyorum. Boğuşuyorum diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum. Sizlere yararlı olabileceğini düşündüğüm tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım şifa olur, yararlı olur. Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul’a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığa yakalandım. Uluslar arası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor. Ben bu tarz bir hataya kurban gittim. Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim. Çünkü ben çok güvendiğim bir ortamda yakalandım bu hastalığa. Arkadaş buluşmalarınızda da maskenizi takın. Herkes çok farklı geçiriyor bu hastalığı. Hiç semptomu olmayanlar oluyor, çok ağır geçirenler oluyor” ifadelerini kullandı. Bizde güzel oyuncuya tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

18-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar