Son Nefesime Kadar 1. bölüm izle

Son Nefesime Kadar 1. bölüm izle
Son Nefesime Kadar 1. bölüm izle: FOX TV'nin merakla beklenen dizisinin ilk bölümünü online ve full HD olarak Canlı TV üzerinden izleyin.

Son Nefesime Kadar 1. bölüm izle: FOX TV ekranlarında Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay ikilisini başrolde bir araya getiren Son Nefesime Kadar dizisi 1. bölümüyle yayınlanacak. Kadına şiddet konusunda iyi mesajlar veren dizinin fragmanları ilgi çekti. Polis memuru olarak karşımıza çıkan Yeşilçay da beğeni topladı. Pastel Film imzalı dizinin ilk bölümü milyonlarca meraklı izleyici tarafından izlenecek. Dizi internette de büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenecek. Herkes diziyi en kaliteli olarak hangi adresten izleyebileceğiyle ilgili araştırmalar yapıyorlar. Yeni başlayacak Son Nefesime Kadar dizisinin 1. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Son Nefesime Kadar 1. bölüm izle

Son Nefesime Kadar dizisinin ilk bölümünü merak eden izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebilecekleriyle ilgili aramalar yapıyorlar. Yeni dizinin 1. bölümünü canlı olarak ya da tek parça ve full HD olarak FOX TV internet adresinden izleyebilirsiniz. İlgili bölüme ulaşmak için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Son Nefesime Kadar konusu

İşinde iyi bir polis memuru olan Mihri, her zamanki gibi karakola geldiğinde Ejder'in serbest kaldığını haber alır. Ejder, Mihri'den kızını alıp koparmıştır. Kızından geriye torunu kalır. 8 yıl önce Mihri'nin kızına saldıran ve ölümüne neden olmuş ancak uyuşturucu nedeniyle ceza almıştır. Mihri, yıllarca cinayetle yargılanması için mücadele etse de sonunda serbest kalmıştır. Her an birine zarar verebilecek kadar tehlikeli olan Ejder'i yeniden parmaklıklar ardında gönderebilmek için var gücüyle uğraşacaktır. Sonunda genç bir kadının kaçırıldığı haberi gelir. Bu olayın üzerine gidecek olan Mihri ve Ejder arasında bir kovalamaca başlar.

Son Nefesime Kadar oyuncuları

İlk bölümü ekrana gelecek Son Nefesimi Kadar dizisinin yapımını Pastel Film üstleniyor. FOX TV'nin ekrana getirdiği dizide Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban, Rojda Demirer, Begüm Birgören, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Baran Bölükbaşı, Bülent Alkış, Ahmet Saraçoğlu, Aysun Metiner, Yeliz Akkaya, Türkü Su Demirel, Elif Ceren Balıkçı ve Mehmet Turan Doğan rol alıyor. Hatice Meryem'in senaristi olduğu dizinin yönetmenliğini Deniz Dikilitaş yapıyor. 

23-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar