Son Yaz 14. Bölüm İzle

Son Yaz 14. Bölüm İzle
2 Nisan Cuma günü yayınlanan Son Yaz 14. bölüm izle; Son Yaz dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu adreste.

Son Yaz 14. bölüm izle;Yeni Bölüm ile Fox Tv ekranlarında 26 Mart Cuma akşamı seyircisi ile buluşacak dizi O3 Medya imzası taşıyor. 14. BÖlüm ile yayınlacak dizinin son bölümünü internet üzerinden yüksek kalitede nasıl izleyebiceklerini araştırıyor. 

Son bölüm  yayınlandıktan sonra  "Son Yaz yeni bölüm izle"  gibi aramalar yapan izleyiciler karşılarına çıkan adreslere tıklasalar da düşük görüntü kalitesi gibi problemlerle karşı karşıya kalıyorlar. Son Yaz dizisinin yeni bölümünü  tek parça  ve  full HD  olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Dizinin son bölümünü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca bölüm ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere de yazının devamına göz atarak kolayca ulaşabilirsiniz.

Son Yaz Son Bölüm Özeti

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümde, Akgün’ün Yağmur'a yaptığı evlilik teklifi çok şaşırmıştır.  Akgün, Yağmur’u konuşması ile rahatlatır. Evlilik'i hemen düşünmemelerini, ancak Yağmur’un ailesine ilişkilerini açıklarken niyetlerinin ileriye dönük evlilik olduğunu söyleyerek açıklamak istemektedir. Yağmur, Canan ve Selim'in bu karar olan tepkisinden çekinir ama Akgün’ün hevesini de kırmak istemez. Kafası karmakarışık olan Yağmur,  Akgün’ün heyecanına katılır ve babasına bu durumu önce kendisininsöylemek istediğini dile getirir. Akgün, Selim’in yanında olduğu her dakika arkasından iş çeviriyor gibi hissettiğinden rahatsız olur ve hiç olmayacak bir yerde Yağmur’la evlenmek istediğini Selim’e söyleyiverir.


Canan Halil Sadi'nin kendisine gönderdiği fotoğraflar yüzünden zor durumdadır. Fotoğraflar sızdırılırsa hem kendisi hem de Selim'in itibarı büyük zarar görecektir. Halil Sadi,vSelim'in elindeki Cemal'e ait kaydı alabilmek için herşeyi yapar. Selim ise Canan'ı düşünür.  Belkide hayatında meslek hayatında ilk defa bir olaydan çekilmek ister. Fakat Canan bu olayda Selim'i durmaması konusunda yüreklendirir. Selim için atanan Muhakkik de çıkgelir. Bu olayda Selim'in yalnız olmadığını Cnan'ında bu işin merkezinde olduğunu düşünür.


Selim ve Canan  muhakkik ile uğraşırken, Akgün ve Yağmur evlilik mevzusu ile ikisininde kafasını karıştırır. 

02-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar
Etiketler