Camdaki Kız Nalan (Burcu Biricik) Kimdir?

Camdaki Kız Nalan (Burcu Biricik) Kimdir?
Kanal D ekranlarında 8 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Camdaki Kız Dizisinde Nalan karakteri kimdir? Dizinin başrolü Burcu Biricik Nalan’ı anlattı.

Kanal D ekranlarında bir haftalık ötelemenin ardından 8 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan ve seyircinin merakla beklediği yeni dizi Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik dizide canlandırdığı karakterle ilgili açıklamalarda bulundu. Başarılı ve güzel oyuncu dizide canlandırdığı Nalan karakteri ile bilinmeyenleri ve bu karakterle ilgili düşüncelerini dile getirirken oldukça heyecanlı olduğunu da gizlemedi. OGM Pictures tarafından Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan dizide Burcu Biricik’in yanı sıra Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç ve Şerif Erol gibi usta isimler yer alıyor. Perşembe akşamları ekranda olacak dizinin ilk bölüm tanıtımları yayınlanırken şimdiden büyük bir seyirci kitlesi edinmeyi başardı.

8 Nisan’da Başlıyor

Kanal D ekranlarında 8 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan camdaki Kız için geri sayım başladı. Seyircinin heyecanla beklediği dizide Nalan karakterini canlandıran ve geçtiğimiz haftalarda yine bir Gülseren Budayıcıoğlu dizisi olan Kırmızı Oda’da Boncuk karakterini canlandıran Burcu Biricik dizideki nalan karakterini anlattı. Güzel oyuncu Camdaki Kız projesi ve dizideki Nalan karakteri ile ilgili, olarak “Camdaki Kız benim için çok heyecan verici ve seyircideki karşılığını da merakla beklediğim bir proje. Nalan naifliğinin ve güler yüzünün ardında aslında büyük acılar ve hüzün saklamasına rağmen hayal kurmaktan ve masallara inanmaktan vazgeçmeyen bir karakter. Burcu olarak hayata çok daha gerçekçi bir pencereden baktığım için hayal kurmayı Nalan’dan öğreneceğimi düşünmek beni daha da heyecanlandırıyor” ifadelerini kullandı. Oyuncu Nalan’ı çok sevdiğini ve onun derinlikli hikayesinden etkilendiğini de sözlerine ekledi.

Camdaki Kız Nalan Kimdir?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı romanından televizyona dizi olarak uyarlanan camdaki Kız dizisinde Nalan; güzelliği ile göz dolduran, saf ve naif karakteriyle sevilen, küçüklüğünden bu yana el bebek gül bebek büyütülen, dışardan bakıldığında kusursuz görünen bir hayatı olan Nalan içten içe büyük travmalar yaşamış biridir. Annesi emekli bir edebiyat öğretmeni olan Nalan annesinin bir projesidir ve onun büyük baskısıyla büyümüştür. Anne tarafından sevgiden çok disiplin ve kurallar manzumesinde büyütülen Nalan baba tarafından da o sevgiyi ve ilgiyi görememiştir. Büyüdükçe bütün bunları içine atan Nalan ne zamanki evlenmeye karar verir o zaman tüm unuttuğunu sandığı hatıraları ile yüzleşmeye başlar. Camdaki Kız 8 Nisan Perşembe akşamı Kanal D’de ilk bölümüyle yayınlanacak.

02-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar