Son Yaz 23. bölüm izle

Son Yaz 23. bölüm izle
Son Yaz 23. bölüm izle; Son Yaz dizisi bu akşam yeni bölüm ile FOX TV ekranlarında. Son Yaz dizisinin 23. bölümünü tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

Son Yaz 23. bölüm izle; FOX TV'nin popüler dizisi Son Yaz, 25 Eylül Cumartesi akşamı 23. bölüm ile ekrana gelecek. Alperen Duymaz, Ali Atay, Birce Akalay ve Hafsanur Sancaktutan gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Son Yaz dizisinin yeni bölümü fazlasıyla merak ediliyor. Milyonlarca izleyici Son Yaz dizisi için ekran başına geçecek. Diziyi kaçıran izleyiciler yeni bölümü tek parça olarak izleyebilece nkleri bir internet adresi arıyorlar. Öte yandan yeni bölümü canlı izlemek isteyenler Fox TV canlı yayınını izleyebilecekleri bir adresin arayışı içerisindeler. Son Yaz dizisinin 23. bölümünü tek parça ya da canlı olarak izlemek istiyorsanız bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Son Yaz dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Son Yaz 23. bölüm izle

Son Yaz dizisi yaz arasının ardından geçtiğimiz hafta nihayet yeni sezonuyla FOX TV ekranlarına geri döndü. Dizinin yeni sezonunda önemli değişiklikler izleyicileri bekliyordu. Son Yaz dizisinde hikaye İzmir'den İstanbul'a taşındı. Buna ek olarak yeni sezonda Funda Eryiğit diziden ayrılırken yerine Birce Akalay dahil oldu. Herkesin fazlasıyla ilgi ile izlediği Son Yaz dizisi bu akşam 23. ve yeni bölümüyle ekrana gelecek. Son Yaz dizisini internet üzerinde izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyor. Son Yaz dizisinin 25 Eylül Cumartes akşamı ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. 

Son Yaz 23. bölüm özeti

Akgün ve Selim yeniden bir araya gelirler. İkiliye bir teklifle gelen Sare, amacına da ulaşır. Akgün ve Selim kendilerine gelen bu teklifi kabul ederken önemli bir riskin içine de adım atarlar. Akgün, Sancaktarlar'ın arasına köstebek gibi sızacaktır. Selim ise bunu gerçekleştirmek için bir plan kurgular. Selim öte yandan Canan'ın gerçek katilini yakalamak için canla başla uğraşır. Sare bir ipucu vererek Selim'e büyük bir yardımda bulunur. Her şey Sare için tıkır tıkır giderken Naz ve Soner her şeyi yerle bir etmeye çok yaklaşır. Akgün ve Yağmur için zor geçen şeyler denkleme Cihan Sancaktutan'ın dahil olmasıyla daha da zora girer.

25-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler