Songül Karlı Gözyaşlarına Boğuldu!

Songül Karlı Gözyaşlarına Boğuldu!
Ünlü türkücü Songül Karlı bugün basın toplantısı düzenledi ve anlattıklarıyla herkesi şoke etti. Karlı yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Magazin dünyasında gün geçmiyor ki bir fırtına yaşanmasın bir sitem dolu sözler, bir ayrılık acısı, fiziki şiddet iddiaları ortaya atılmasın. Zaman zaman magazin basınında ve sosyal medyada gündeme gelen ünlü türkücü Songül Karlı ile ilgili olan iddialarda bu türden ne yazık ki… Ünlü türkücü Songül Karlı bugün avukatıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında eski eşi ile ilgili açıklamalar yaptı. Songül Karlı eski eşinin kendisine fiziki ve sözlü şiddet uyguladığını, mal varlığına el koyduğunu iddia ederek gözyaşlarına boğuldu. Ünlü türkücü Songül Karlı’nın eski eşi hakkında ortaya attığı bu iddialar ve yaşadıkları duyanları şok ederken ünlü türkücünün yaşadıkları da herkesi derinden üzdü. Songül Karlı’nın eski eşiyle ilgili dile getirdikleriyle magazin basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu. İşte detaylar!

Her Şeyi Elimden Aldı!

Ünlü türkücü Songül Karlı bugün avukatıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek eski eşi ve yaşadıklarıyla ilgili şok açıklamalarda bulundu. 47 yaşında olan ünlü türkücü yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Songül Karlı “Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Evladım meyve suyu istediğinde bile bakkallar kapalı diye yalan söylemek zorunda kaldım. Bakkala gidemediğimiz için evimizde pilav ve su vardı. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp bize para bırakırdı.” İfadelerini kullandı. Songül Karlı eski eşinden dört kez ayrılmak istediğini ve dört kez dayak yediğini iddia etti. Karlı eski eşinin kendisine “sen burada oturacaksın, bana çocuk yapacaksın. Seni öldürürüm, geberirim” diyerek tehdit ettiğini de iddia etti.

35 Milyon Kaybım Var!

Songül Karlı avukatı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında biriktirdiği tüm maddi mal varlığını eski eşinin aldığını dile getirdi. Karlı “bana kendisinin MİT çalışanı olduğunu söyledi. Arsamdan arabama, mücevherimden ziynet eşyalarıma kadar her şeyi elimden aldı. Şimdi evladımı nasıl geçindireceğim korkusuyla yaşıyorum. Aklımda olan tek şey o. Yıllarımın birikimini elimden aldı. Artık bu yaşadığım süreçten sonra anne babama dahi güvenemez oldum” ifadelerini kullandı. Karlı kendisine haciz geldiğini de dile getirerek oğlunun gitarına, kendisinin bağlamasına kadar her şeyin haczedildiğini ifade etti.

23-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar