Mustafa Ceceli’nin Altın Davası Reddedildi!

Mustafa Ceceli’nin Altın Davası Reddedildi!
Mustafa Ceceli tarafından iki yol önce açılan Altın davasının bugün görülen duruşmasında mahkeme davanın reddine karar verdi. İşte detaylar!

Ünlüler dünyasında hemen her gün bir mahkeme, bir dava, bir olay oluyor ve gündem bununla dolup taşıyor. Özellikle ünlülere ait davalar ister istemez sosyal medya ve magazin basınında kendisine büyük yer buluyor. Ünlü isimlerden biri olan şarkıcı Mustafa Ceceli ile ilgili son iki yıldır süren davada bugünlerde sosyal medya ve magazin basının gündeminde. İddiaya göre Mustafa Ceceli bir şirketten 600 Bin Lira ve 100 Bin Dolar karşılığında altın siparişi verdi ancak yine şarkıcının iddiasına göre altınlar kendisine teslim edilmedi. Bunun üzerine iki yıl önce açılan dava mahkeme tarafından reddedildi. Red sebebi ise şarkıcının kendisine teslim edilmediğini ileri sürdüğü altınların Mustafa Ceceli’ye teslim edildiği için. Üstelik adli tıp altınların teslim edildiğine dair dilekçelerdeki imzaların Ceceli’ye ait olduğunu belirtti. İşte haberin detayları!

Altın Davası Reddedildi!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli bugünlerde zor zamanlar geçiriyor. Ceceli iki yıl önce bir şirketten yüklü miktarda para karşılığında altın almak istedi. 600 Bin lira ve 100 Bin dolar şirkete verildi. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu ve iddiaya göre Ceceli parasını ödedi altınları alamadı. Olay mahkemeye taşındı ve Ceceli parayı alan şirketin altınlarını teslim etmediğini iddia ederek mahkemeye dava için başvuruda bulundu. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Ceceli dava dilekçesinde şu ifadelere yer verdi; “Mustafa Ceceli Gram Kıymetli Madenler’in banka hesabına 2 Ağustos 2017’de 600 bin lira, 17 Aralık 2017’de de 100 bin dolar yatırmıştır. Ancak satın almış olduğu altınlar Ceceli’ye teslim edilmemiştir. Davalı şirket 1 Şubat 2018’de icra takibine haksız ve kötü niyetli olarak itiraz etmiş ve takibi durdurmuştur.” Davaya cevap veren şirketin avukatı ise “davacı ilk elden altınları teslim almış ve teslim belgelerini imzalamıştır. Bu nedenle yüzde 20 oranında davacının kötü niyet tazminatına mahrum edilmesine karar verilmesini talep ederiz” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine mahkeme 2 yıl önce açılan davayı reddetti.

İmzalar Mustafa Ceceli’ye Ait!

Mahkeme davayı reddederken gerekçeli kararında Mustafa Ceceli tarafından altın alımı için 600 bin lira ve 100 bin dolar ödeme yapıldığı davalı tarafından sunulan Ceceli imzalı belgede görülmektedir. Her ne kadar teslim belgelerindeki imzanın Mustafa Ceceli’ye ait olmadığı yönünde imza inkarında bulunulmuş ise de Ceceli’nin ıslak imzalı belge örneklerinin getirilmesi sonrası imzaların Mustafa Ceceli’nin el ürünü olduğu ifade edilmiştir. Mustafa Ceceli rapora itiraz etmiş ise de aksini gösterir bir delil bulunmadığından davanın reddine karar verilmiştir” denildi. Böylece Mustafa Ceceli’nin açtığı dava mahkeme tarafından reddedilmiş oldu.

23-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar