Soygun Oyunu: Büyük Vurgun Filmi 18 Şubat’ta Vizyonda!

Soygun Oyunu: Büyük Vurgun Filmi 18 Şubat’ta Vizyonda!
Vizyona girecek yerli komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday, Ali Doğançay’ın yazıp yönettiği ‘Soygun Oyunu: Büyük Vurgun’ adlı film 18 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Sinema salonlarında 14-20 şubat haftası 4’ü yerli 8 film vizyona girecek. Bu filmlerden biride ‘Soygun Oyunu: Büyük Vurgun’ adlı film. Yapımcılığını AD yapımın üstlendiği Ali Doğançay’ın yazıp yönettiği Soygun Oyunu: Büyük Vurgun 18 Şubat’ta sinemalarda yerini alacak. Merakla beklenen filmin başrollerinde Burak Sevinç ve Serdar Badur’un yer aldığı Ali ve Okan karakterlerini canlandıracakları film merakla bekleniyor. Fragmanı ve afişi yayınlanan filmin galasıda yapıldı. İşte Soygun Oyunu: Büyül Vurgun filmi ile ilgili detaylar…
 

18 Şubat’ta Vizyona Girecek Soygun Oyunu: Büyük Vurgun’un Konusu Ne? Oyuncu Kadrosu?

Çekimleri İstanbul’un birçok farklı lokasyonunda gerçekleştirilen sinema filminin, Yapımcılığını AD yapımın üstlendiği polisiye komedi filmin senaryosu Ali Doğançay tarafından yazıldı ve yönetildi. Yapımcılığını Ayşen Yıldırım’ın gerçekleştirdiği Soygun Oyunu:Büyük Vurgun, CJ ENM dağıtımıyla 18 Şubat 2022’de vizyona girecek.

 

Kadrosunda, Burak Sevinç, Sercan Badur, Selim Bayraktar, Bülent Alkış ve Seren Deniz Yalçın’ın yer aldığı filmde, İki yakın arkadaş olan Ali ve Okan’ın, muhteşem geçen okul hayatının ardından büyük bir yıkıma uğradığı anlatılır.

 

Okul hayatının ardından kendi ayakları üzerinde durmak isteyen iki arkadaşın başından geçen olaylar etrafında döner. Okul hayatları ne kadar iyi geçmişse, iş hayatları da bir o kadar kötü gider. İş dünyasına dair tüm ümitlerini kaybeden Ali ve Okan, bu sırada en yakın arkadaşları olan Orhan’ın evinde son şansları ile karşılaşır. Orhan’dan emniyet teşkilatının açmış olduğu sınav haberini alan gençler, hemen sınava girse de sonuç hüsran olur.

 

Başarısızlıklara alışık olan iki genç hayatlarına kaldıkları yerden devam eder. Bulundukları hayattan ve parasızlıktan o kadar bıkmışlardır ki bir anlık şeytana uyarlar.  Tam da bu zamanda Orhan’ın sunduğu teklif, hayatlarının değişmesine neden olur. Kimsenin ulaşamayacağı bilgilerle dolu bir çanta ve ustalıkla hazırlanmış bir soygun planı ile karşı karşıya kalan Ali ve Okan, Orhan’ın teklifini kabul eder. Her şeyin planladıkları gibi gideceğini düşünen ekip, beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalır. İki yakın arkadaşın, girdikleri bir soygun oyununda başına gelenleri anlatan filmde, kazanmaları gereken oyun, kazanırken de sevdiklerini tehlikeye attıkları bir oyuna dönüşür.

 

Kahramanlarının yaşadığı macerayı bir puzzle şeklinde sunan ve baştan sona yaptığı sürprizlerle seyirciyi şaşırtmayı başaran eğlenceli filmde zeki yazılımcı Okan karakterini canlandıran Sercan Badur ve Emniyet Teşkilatı’ndaki Bilişim Suçları Özel Birimi’nin başındaki gizemli polis Yücel karakterine hayat veren Selim Bayraktar oynuyor.

 

 Afişi

 

Fragmanı

Soygun Oyunu: Büyük Vurgun Filminin Galası Yapıldı

18 Şubat’ta vizyona girecek Soygun Oyunu: Vurgun Filmi’nin galası gerçekleşti. 2019 yılının Eylül ayında çekilmiş olan film pandemi sebebiyle vizyona girememişti.

Kanyon Avm’deki filmin galasında basın mensuplarına açıklamada bulunan senaryo ve yönetmen olan Ali Doğançay, çekimlerin Kovid-19 salgınından önce başladığını ve 2 yılın ardından seyirciyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Doğançay, filme çok emek verdiklerini belirterek, ‘’Filmdeki bütün oyuncular harika.’’ ifadesini kullandı.


Galaya film ekibinin yanı sıra Murat Özarı, Aleyna Eroğlu, Arzu Yurter, bilişim uzmanı Emre Hasan Ateş, yapımcı Nur Mehmet Munar gibi aralarında olduğu çok sayıda isim katıldı.

18-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar