Süslü Korkuluk dizisinin kanalı belli oldu

Süslü Korkuluk dizisinin kanalı belli oldu
Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un başrolde olduğu Süslü Korkuluk dizisinin adresi belli oldu. Acun Ilıcalı ile anlaşmazlık yaşanınca Süslü Korkuluk kanalsız kalmıştı.

Ekrana gelmeye hazırlanan Süslü Korkuluk dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşanmıştı. Çağatay Ulusoy, Alina Boz, Olgun Şimşek gibi birçok başarılı ismi bir araya getiren Süslü Korkuluk'un Tv8'de yayınlanmasından vazgeçilmişti. OGM Pictures tarafından hazırlanan Süslü Korkuluk dizisi için kanal arayan yapım şirketi sonunda anlaşma sağladı. Çağatay Ulusoy'un çok farklı bir karakteri canlandıracağı Süslü Korkuluk hangi kanalda yayınlanacak? İşte Süslü Korkuluk ile ilgili merak edilen her şey…

Süslü Korkuluk nerede yayınlanacak?

Çağatay Ulusoy ve Olgun Şimşek'in baba-oğul rollerinde oynayacağı Süslü Korkuluk dizisinin yayın aşamasında kriz çıkmıştı. OGM Pictures yönetimi ile Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle Süslü Korkuluk'un TV8'de yayınlanmamasına karar verilmişti. Diziyi çok pahalı bulan kanal yönetimi tanıtım videoları yayınlanmasına rağmen diziyi yayınlamaktan vazgeçmişti. Süslü Korkuluk dizisi ise tanıtımlarıyla dikkat çekmiş ve izleyicinin merakla beklediği bir yapım olmuştu. OGM Pictures yönetimi yeni kanal arayışına girmiş ve oyuncularına da beklemelerini söylemişti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Süslü Korkuluk için Netflix ile anlaşma sağlandı. Henüz resmi açıklama yapılmasa da OGM ile Netflix arasındaki görüşmelerin olumlu olduğu belirtildi.

Süslü Korkuluk dizisinin konusu nedir?

Merakla beklenen yapımlardan biri olan Süslü Korkuluk hem oyuncu kadrosu hem de senaryosuyla dikkat çekmeyi başardı. Çağatay Ulusoy'un başarılı ve yetenekli bir terziyi canlandıracağı Süslü Korkuluk dizisinde partneri ise Alina Boz oldu. Çağatay Ulusoy'un canlandıracağı sosyete terzisi karakteri, hikayesi ile herkesi ekrana bağlayacak. Gelinlik diktiği müşterisine aşık olan sosyete terzinin aşkı ise Alina Boz'un canlandıracağı karaker olacak. Çağatay Ulusoy'un çocuk ruhlu babasını ise Olgun Şimşek canlandıracak. Ekranın sevilen üç ismini buluşturan Süslü Korkuluk dizisinde, çocuk ruhlu babasından utanan bir karakteri canlandıracak Çağatay Ulusoy'un imajı ise alışılmışın dışında bir çizgiye sahip. Netflix'te yayınlanacak Süslü Korkuluk dizisi merakla beklenmeye devam ediyor. Süslü Korkuluk'un yayın tarihi ise resmi açıklamayla beraber ilan edilecek.

17-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar