Söz dizisi 4. bölüm fragmanı

Söz dizisi 4. bölüm fragmanı
Her Pazartesi Star Tv ekranlarında takipçileri ile buluşan Söz dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Söz dizisi 4. bölümde neler yaşanacak? Türk askeri destanını konu alan dizide askerler zor durumda!Söz dizisi 4. bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Büyük bir ilgiyle takip edilen Söz dizisi ilk bölümünden itibaren izleyenlerin beğenisini toplamayı başardı. Söz dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Söz dizisi 4. bölümde neler yaşanacak? Düğün katliamı sonrası neler olacak? İşte Söz dizisi 4. bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

3.bölümde yaşanan düğün sırasında meydana gelen katliam herkeste şok etkisi yaratır. Yavuz'un verdiği ani karar ise, başının belaya girmesini engeller. Bunun yanı sıra savaş fotoğrafçısı Eylem ise Çolak'ın bulunduğu bölgeye gider ancak nasıl bir belanın içinde olduğunun farkında değildir. Çünkü Çolak, Eylem'in ajan olduğunu düşünerek ona kötü muamele gösterir. Düğün saldırısı sonrası Yavuz ve arkadaşları terör örgütlerine karşı harekete geçmek için hazırlanırlar. 

Doktor Bahar ise, Yavuz ile yakınlaşmaya başlamaktadır. Bahar'ın annesi ise onu sorgulamaya bu işlere bulaşmaması ona baskı yapıyor. Peki Bahar'ın kararı değişecek mi? Bahar ile Yavuz arasında neler yaşanacak? Çolak köşeye sıkışacak mı? Söz dizisi 4. bölüm bu akşam saat 20:00'da Star Tv'de.

Söz dizi 4. bölümü izlemek için tıklayınız.

Söz dizisi oyuncu kadrosu

-YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)

-BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)

-EYLEM MERCIER (MERİÇ ARAL)

-ERDEM KORKMAZ (NİHAT ALTINKAYA)

-ZAFER YAMAN (ATAKAN ARSLAN)

-SERHAT KILIÇ (ÇOLAK)

24-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler