Söz final yaptı fakat anlatacakları bitmedi!

Söz final yaptı fakat anlatacakları bitmedi!
Star TV'nin sevilen dizisi Söz 3 sezonun ardından dün akşamki bölümüyle sona erdi. Finalin ardından Söz hayranları için müjdeli haber geldi. Söz belgeseli çok yakında sizlerle!

TIMS&B yapım şirketinin Star TV'de pazartesi günleri yayınlanan dizisi Söz, başladığı günden itibaren izleyicinin milli duygularını kabartıyor ve reyting sıralamasında başarılı sonuçlar elde ediyordu. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik, Aytaç Şaşmaz ve Eren Vurdem gibi isimlerin paylaştığı diziye son olarak Deniz Baysal eklenmiş Burak Sevinç ise bir başka projede oynamak üzere ayrılmıştı. 2017 Nisan ayında başlayan ve 3 sezonu geride bırakan dizi dün akşam yayınlanan 84.bölümüyle ekranlara veda etti. Nefes kesen finalin ardından dizi ''Söz Belgeseli'' isimli bir tanıtım yayınladı. 

SÖZ BELGESELİ

Vatan uğruna savaş veren mehmetçiklerimizi ekranlara taşıyan dizi dün akşam final yaptı fakat seyirciye anlatacakları henüz bitmedi. Vedanın ardından ''Hikayemiz bitti ama, size anlatacaklarımız var! Hiçbir yerde görmediğiniz çok özel görüntülerle Söz Belgeseli çok yakında!'' metniyle kısa bir tanıtım yayınlandı. Bunun üzerine belgesel tadında yayınlanacak yeni görüntülerin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Öte yandan bu haber söz dizisinin hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

TİM artık, sözün bittiği yerdedir.

Büyük bir çatışma hazırlığında olan terör unsurları kahraman askerlerimizle burun burunadır. Bu çatışmanın en az kayıpla atlatılabilmesi için time iki önemli görev verilir. Yavuz ve Tim, çatışmayı organize eden terör unsurlarının liderlerini ve çatışmayı yürüttükleri karargahı yok etmek için harekete geçerken timin diğer yarısı, terör unsurlarının mühimmat depolarını vurmak için sıcak temasa başlar. Çatışmaların büyük bir zaferle sona ermesi her şeyin bittiğini anlamına gelmeyecektir. Esas düşman yani 'Bir Dost' yaşadığı sürece ülkemiz böyle tehlikelerle burun buruna olacaktır. Yavuz ve tim son bir görev için harekete geçer.

SÖZ DİZİSİ KONUSU

Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan bir üsteğmenin nişanlısı, teröristler tarafından planlanmış bir canlı bomba suikastına kurban gider. Üsteğmen bu olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü alma kararı verir. Bu intikam ateşi ile yeni bir özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan tim anti terör timidir. Timin içinde konusunda en iyi askerler var ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz(Tolga Sarıtaş) yer alır. 

29-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar