Söz dizisi yeni sezon 13. bölüm 3. fragman yayınlandı

Söz dizisi yeni sezon 13. bölüm 3. fragman yayınlandı
Ekranların en sevilen dizisi Söz, yeni sezonda sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. Söz dizisi 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Peki Söz dizisi ne zaman başlayacak? Söz dizisinde neler yaşanacak? İşte tüm ayrıntılar.

Star Tv ekranlarının ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Söz, sezon finalinin ardından arkasında merakla bekleyen gözler bırakmıştı. Peki Söz dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? Söz dizsii 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Geçen sezon izlenme rekorları kıran Söz, yeni sezonda hangi kanalda?

Söz dizisi 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandı

Başarılı dizi Söz ile ilgili daha önce ne zaman başlayacağına dair herhangi bir açıklama yapılmazken son gelen bilgilerin ardından Söz dizisinin 18 Eylül Pazartesi günü başlayacağı öğrenildi. Yeni sezona bomba gibi girmesi beklenen dizi ile ilgili tüm ayrıntılar 3. fragmanda yer alıyor. Söz dizisini canlı izlemek için TIKLAYINIZ.

Söz dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Söz'ün yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Söz 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzleyicinin büyük bir merakla beklediği yeni sezon ne zaman başlayacak? Sarı komutan Yavuz Karasu yeni sezonda ölecek mi? Dizinin yeni sezonunda hangi oyuncular yer alacak? Eylül ayında yeni sezona başlayacak olan dizinin yeni bölümlerini STAR TV CANLI İZLE adresinden takip edebilirsiniz.

Efsane dizinin başladığı günden itibaren büyük izlenme rakamları alınca, ikinci sezona devam kararı aldı. Star TV ekranlarında derin oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Söz dizisi yeni sezondada ekranlara gelecek fakat yayın hayatına başlayacağı tarihle ilgili henüz yapımdan ve kanaldan net bir açıklama gelmedi. İşte Söz dizisinin yeni sezon fragmanı...

SÖZ YENİ SEZON (2. SEZON) FRAGMANI

14-09-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar