Söz ve Savaşçı’nın yerine Kartallar Timi geliyor! Kartallar Timi ne zaman başlayacak?

Söz ve Savaşçı’nın yerine Kartallar Timi geliyor! Kartallar Timi ne zaman başlayacak?
Savaşçı ve Söz dizilerinin final yapmasıyla birlikte yeni askeri dizi olarak Kartallar Timi konuşuluyor. Peki Kartallar Timi'nin konusu nedir? Oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Fox TV’nin Savaşçı’sı ve Star Tv’nin Söz’ü final yapan diziler arasında. Bu iki dizinin çok sevildiğini ve belli bir reytinglerinin olduğunu biliyoruz. Yeni askeri aksiyon dizisi için son hazırlıklar yapılıyor. Özgürlük Savaşçıları mottosuyla yola çıkan Türk Kartallar Timi bu iki dizinin eksikliğini kapatacak. Peki Kartallar Timi konusu nedir? Hangi kanalda yayınlanacak? Kartallar Timi’nin oyuncu kadrosunda kimler var?

Türk Kartallar Timi’nin konusu nedir?

Aksiyon dizileri televizyon ekranlarının vazgeçilmezleridir. Daha çok gençlere ve orta yaş üstü erkeklere hitap eden bu tür diziler seyircilerin milli duygularına hitap ettikleri için seyirci bulmakta zorlanmazlar. Bu tür diziler reyting olarak yeterli başarıyı çoğu zaman gösterirler. Kötü örnekleri yok denecek kadar azdır. Bu sezon Kanal D İsimsizler dizisi ile tam anlamıyla başarılı olamasa da Fox Tv ve Star Tv bu alanda oldukça başarılılar. Bu sezon da aksiyon dizisi olarak Kartallar Timi’ni Özgürlük Savaşçıları sloganıyla izleyeceğiz. Özel bir tim olan Kartallar Timi’nin yurt dışı maceralarının anlatılacağı dizide her şey özel olacak.

Özgürlük Savaşçıları: Kartallar Timi’nin diğer aksiyon dizilerinden ayrılan bir özelliği var. Dizinin hikayesi 10 kitaplık bir roman serisinden alınacak. Hayat Yayınlarından çıkan bir seri bu. Yazarı da Ali Zengin. Eğer Kartallar Timi televizyon ekranlarına taşınırsa izleyiciler romanları takip ederek konulardan az çok haberdar olabilecekler, bu da diziyi farklı kılacak…

Kartallar Timi hangi kanalda yayınlanacak?

Kartallar Timi’nin TRT 1 ya da Fox Tv’de yayınlanması bekleniyor. TRT 1 için oldukça uygun bir konsepte sahip. Ancak 10 kitaplık roman serisinin 60’ar dakikalık birer bölümüyle BluTv ve Netflix gibi platformlarda da yayınlanması da muhtemel. Dizinin yayınlanacağı kanal belli olur olmaz bu sayfadan öğrenebileceksiniz.

Kartallar Timi’nin oyuncu kadrosunda kimler var?

Askeri aksiyon dizileri her zaman sabit seyircisi olan dizilerdir. Seyirci bu tür dizilerde karaktere çok fazla bağlanır. Timde 8 askerin olacak. Bunların ikisi bayan. Kartallar Timi’nin cast çalışmaları da büyük titizlikle devam ediyor. Ertuğrul Şakar, Sarp Akkaya, Eren Vurdem’in dizinin kadrosunda olması bekleniyor.

26-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar