İçerde'de tetik kime çekilecek?

İçerde'de tetik kime çekilecek?
Celal, yıllardır ortaya çıkmaması için mücadele ettiği Yılmaz kardeşlerin sırrının ifşa olmasıyla öfkeden deliye döner. Bu gerçeği kabul etmesi zor olan Celal kendisine oyun oynayan Umut ve Sarp'tan intikamını almaya kararlıdır.

Show Tv'de bu akşam yayınlanacak olan İçerde dizisi için artık geri sayım başladı. Dizinin son iki bölümü ekranlara gelecek ve heyecan iyece zirve yapmış durumda...

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Uğur Yücel'in başrollerde oynadığı dizi finale doğru Star Tv'nin Söz dizisinden zirveyi almaya çalışıyor.

İçerde'de birkaç bölüm önce beklenen buluşma gerçekleşmiş Umut ve Sarp kardeş olduklarını öğrenmişlerdi. Geçen hafta bu gerçeği Celal de öğrenince artık Umut ve Sarp için zor anlar başlıyor.

Celal'in azabı derin!

Celal, yıllardır ortaya çıkmaması için mücadele ettiği Yılmaz kardeşlerin sırrının ifşa olmasıyla öfkeden deliye döner. Bu gerçeği kabul etmesi zor olan Celal kendisine oyun oynayan Umut ve Sarp'tan intikamını almaya kararlıdır.

O tetik kime çekilecek?

Umut ve Sarp her şey yoluna girince sırrı açıklayacaklardı. Sarp'ın polis olduğunu ispat etmesi ve Celal'in suçlarının kanıtlanması gerekiyordu. Ama iki kardeş özellikle Umut daha fazla bekleyemedi ve son bölümde annesiyle buluştu.

Bu haberle Celal artık işini şansa bırakmak istemeyecektir. Karşı bir oyunla iki kardeşe tuzak kurar ve sabırla onların bu tuzağa düşmesini bekler.

Eylem için de bu akşam özel olacak.  Mert'in aslında Umut olduğunu öğrendiği büyük sırrın heyecanı bu akşam seyirciye geçebilecek bir hikaye. Haliyle bu da reyting demektir.

Bu akşamki bölümde tetiğin kime çekileceği heyecanla beklenirken seyircinin merakla beklediği bir diğer konu ise Sarp'ın Yusuf müdürü öldürmediğini kanıtlayıp kanıtlayamayacağı.

İçerde mi, Söz mü?

Star Tv'de bu akşam 11. bölümü yayınlanacak olan Söz dizisi genel izleyici reytinglerinde Show Tv'nin İçerde'sini geçmeyi başarmıştı.

Aslında bu iki dizi de seyirci portföyü bakımından ortak seyirciye hitap ediyorlar. Söz'ü izleyenlerin İçerde'yi de izlemesi muhtemeldir. Bu yüzden her hafta iki dizi de farklı atraksiyonlar yapmak zorunda. Söz bu hafta da Çolak ve Yavuz arasında bir hikaye kurmuş. Bu hikaye modeli dizinin doğru bir şekilde ilerlediğini gösteriyor.

Çolak'ın izini süren Yavuz'un timini acı bir olay bekliyor. Bu bölümde Çolak'ın ne kadar acımasız olduğunu da göreceğiz.

Bu hafta genel izleyicide reyting olarak her şey ortada gibi duruyor. İçerde'nin bütün reyting gruplarında birinciliği alması sürpriz olmaz.

Siz de bu iki diziyi canli tv üzerinden keyifle takip edebilirsiniz. 

12-06-2017
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar