Star Tv’de Yayınlanacak Jet Sosyete’nin Yayın Günü Ve Tarihi Belli Oldu!

Star Tv’de Yayınlanacak Jet Sosyete’nin Yayın Günü Ve Tarihi Belli Oldu!
Star Tv'de yayınlanacak Jet Sosyete'nin yayın günü ve tarihi belli oldu. Sevilen komedi dizi Jet Sosyete 3. Sezonu Puhu Tv'de yayınlanan bölümleriyle Star Tv'de ekrana geliyor!

Ekranların sevilen eğlence dizilerinden Jet Sosyete’nin eski kanalı Star Tv’deki yayın günü ve saati belli oldu. Gülse Birsel tarafından yazılan dizi BKM tarafından hazırlanıyordu ve ilk yayın kanalı da Star Tv olmuştu. Ancak dizinin ikinci sezonu Star Tv’de yayınlanmamış dizi de Tv 8’e transfer olmuştu. Dizinin reytinglerle olan sorunu bu kanalda da sürünce 3. Sezon internet yayın kanalı Puhu Tv’de yayınlanmıştı. İşte ne olduysa bu sezonda olmuş ve dizi bir anda çok yüksek reytingler almaya başlamıştı. Dizinin seyirci tarafından ilgiyle takip edilmesinin ardından ilk yayın kanalı Star Tv harekete geçerek internet yayın platformu olan Puhu Tv’de 3. Sezonu yayınlanan dizinin bu bölümlerini Star Tv’de yayınlama kararı almıştı. İşte sonunda Jet Sosyete’nin yayın günü ve tarihi de belli, oldu. İşte detaylar!

Jet Sosyete Yeniden Star Tv’de!

Puhu Tv’de 3. Sezonuyla ekranlara gelen ve oldukça başarılı bir sezon geçirdikten sonra tatile giren Jet Sosyete yeni bölümleriyle 14 Şubat’tan itibaren yeniden Puhu Tv’de yayınlanmaya başlıyor. Ancak asıl sürpriz bu değil. İlk yayın kanalı olan Star Tv’de yeniden yayınlanacak olan Jet Sosyete’nin Puhu Tv’de yayınlanan 3. Sezon bölümleri ilk kez Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Yayın tarihi olarak 12 Şubat Çarşamba akşamı belirlenen dizi yeniden açık kanalda Star Tv’de ekranlara gelecek. Daha sonra Puhu Tv’de yayınlanan bölümlerde Syar Tv’de yayınlanmaya devam edecek. Konuya ilgili bir açıklama yapan Jet Sosyete senaryosunu da kaleme alan Gülse Birsel “3. Sezonumuz çifter çifter bölümle, her Çarşamba Star’da” diyerek takipçilerini bilgilendirdi.

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Ekranların eğlenceli dizilerinden BKM yapımı Jet Sosyete Gülse Birsel tarafından kaleme alınıyor. Aynı zamanda dizide de rol alan Gülse Birsel’in yanı sıra Jet Sosyete de, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Hasibe Eren, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Şahin Irmak ve Enis Arıkan rol alıyor. Dizi ayrıca hemen her bölüm bir konuk oyuncuyla da seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin Puhu Tv’de yayınlanacak ve 14 Şubat günü ekrana gelecek bölümünde ise konuk oyuncu olarak Ezgi Mola dizide rol alıyor.

02-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar