Survivor 110. Bölüm İzle!

Survivor 110. Bölüm İzle!
Survivor 110. bölüm izle! Survivor 2020, 17 Haziran Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. İletişim oyunu ve eleme heyecanı yaşanacak yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

Survivor 110. bölüm izle! Survivor 2020'nin 110. ve yeni bölümü büyük heyecanla bekleniyor. 17 Haziran Çarşamba akşamı TV8'den ekrana gelecek yeni bölümde bu hafta adaya veda eden ismin ardından iletişim oyununun sevinci ile gerçekleşecek  Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıların, Anlat Bakalım oyununda birbiriyle mücadele edecek. Yeni bölümü izlemek için sayfayı aşağı kaydırarak, sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

SURVİVOR 110. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Büyük bir kitlenin gönlüne taht kuran ve ilgi ile izlenen Tv8'in iddialı yarışması Survivor'da dün akşam uzun süredir beklenen iletişim oyunu gerçekleşti. Yarışmayı kazanan Mavi takım oldu. İletişim ödülünün dışında birde yarışmacılar için adaya geldiklerinden bu zamana kadar oluşan değişimleri, yaşadıkları anılarını anlatan bir slayt yapıldı. Kendilerini izlerken hayret içinde kalan yarışmacılar için en önemlisi ise aileleri ile görüşmek ve sevdiklerinin kendileri hakkında çekilen kısa videoları oldu. 

Bu akşam gerçekleşecek Survivor 110. bölümde ise, her oynandığında hem yarışmacıları, hem sunucuyu, hem de izleyeleri gülmekten kırıp geçiren Anlat bakalım var. Bu kez yine yarışmacılar kendi aralarında değil, ünlü isimler ile telekonferans yöntemi ile eşleşecek ve anlat bakalım gerçekleşecek. Murat Ceylan'ın sunumu ile gerçekleşen yarışmada, kırmızı takımdan Nisa komedyen ve oyuncu Enes Arıkan ile, Barış basketbolcu Furkan Korkmaz ile, Berkan Oyuncu Bensu Soral ile, Cemal Can ise Son zamanlarda adından sıkça söz edilen başarılı oyuncu Demet Özdemir ileeşleşirken,  Mavi takım ise Yasin ünlü italyan şef  Danilo Zanna ile, Sercan Tv8'in vazgeçilmez ve komik ismi, aynı zamanda EYS show sunucusu Eser Yenenler ile, Evrim ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile, Elif usta sanatçı Haluk Levent ile eşleşecek. Komedinin kahkaha boyutuna getiren Survivor anlat bakalım oyunu ile bu akşam saat 20:00'de TV8'de. Survivor 110. Bölüm canlı izlemek için detayları hanerimizden ulaşabilirsiniz.

İyi Seyirler. . . 

17-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar