Survivor 115. Bölüm İzle!

Survivor 115. Bölüm İzle!
Survivor 115. Bölüm İzle; 22 Haziran Pazartesi 115. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 115. Bölümü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 115. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarının artık klasik haline gelen yarışma programı Survivor bu sene de yine aynı heyecan ve merakla takip ediliyor ve reytinglerde gün birinciliğini hiçbir yapıma bırakmıyor. Acun Ilıcalı tarafından sunulan yarışma programında son sekiz adayın kaldığı haftadan itibaren bireysel yarışmaların başlaması heyecanı katlarken özellikle yarışmacılar arasında ki çekişmelerde daha da ortaya çıkmış durumda. Son iki bölümde dokunulmazlık kazanan Cemal Can ve Sercan’ın eleme potasına gönderdiği Evrim ve Nisa ikilisine bu akşam ise bir üçüncü isim katılacak. 22 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak Survivor 115. Bölümü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 115. Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2020’de heyecan bir an bile hız kesmiyor. Yarışmanın son haftalarına girilirken takımlar halinde yarışların yerini bireysel yarışlara ve dokunulmazlıklara bırakması artık yarışmayı daha bir çekişmeli ve heyecanlı hale getirdi. Özellikle bireysel yarışmalarda dokunulmazlıkları kazanan adayların aynı zamanda eleme potasına gönderilecek isimleri de belirlemesi yarışmayı iyice heyecanlı hale getirirken ilk iki günün sonunda eleme potasına giden isimler belli oldu.

Survivor 115. Bölüm Özet!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’nin bu akşam yayınlanacak 115. Bölümünde üçüncü bir aday eleme potasına gönderiliyor. Zorlu parkurda canını dişine takan ve dokunulmazlığı alarak eleme potasına gitmemek için yarışan adaylar ellerinden geleni yaparken öbür taraftan dün Sercan’ın eleme potasına gönderdiği Nisa ile aralarında gizli kalmış bütün hesaplar ortaya dökülecektir. Özellikle Sercan’ın Nisa’ya yönelik ithamlarının 115. Bölüme damga vuracağı düşünülürken Nisa’da yine Sercan’la ilgili ve aralarında yaşananlarla ilgili bilinmeyenleri açıklayacak. Survivor 115. Bölümde kim dokunulmazlık kazanacak, 3. Eleme adayı kim olacak, Sercan Nisa çekişmesinde neler yaşanacak? Bütün bu sorular bu akşam yayınlanacak Survivor 115. Bölümde.

Survivor 115. Bölümü tek parça izlemek ve yarışmayla ilgili güncel haberlere ulaşmak için sitemizi takip etmeyi unutmayın.

22-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar